Szerintetek mi járhatott a fejében annak a kisgyereknek, aki ezt rajzolta?
2014. máj. 15. 21:06
1/11 Mays válasza:
Dino? Nem ettetek mostanaban dinos mirelit kajat?
Vagy sarkany? Korulneznek a jatekai kozott... Milyen meset nezett mostanaban?
Hany eves?
2/11 anonim válasza:
Lehet, hogy először nem sütő volt, hanem csak tv, benne ezzel a figurával.
3/11 anonim válasza:
Hát nekem egyből az a reklàm jutott eszembe amkikor a gyerek mondják a mama kérdésére hogy legközelebb süssünk sárkányt.
4/11 anonim válasza:
Van egy Delikát reklám: Süssünk sárkányt holnap...
6/11 anonim válasza:
én meg azt hittem egy kés áll ki egy gyerekből, aki megfőznek, vagy megsütnek... :o remélem az előzőknek van közelebb a tippjük :O
7/11 anonim válasza:
Nem kérdeztétek a kicsit, hogy mit ábrázol pontosan a kép?
8/11 anonim válasza:
Hat.... Megsuti a kistesot, nekem ugy tűnik. A sütőben Glória van a feje felett.... A gaz tetején álló alak meg eleg diadalittasan néz ki.m
9/11 anonim válasza:
Látott valami nindzsateknőcöt vagy hasonló hülyeséget a tévében és megörökítette az egyik jelenetet
10/11 anonim válasza:
Nekem erről egy mese ugrott be. Kisherceg az oviban c meséskönyvben van, hogy a krokodil kicsi a tojásokat a sütőben tartja melegen, mert a madarak megeszik a parton kikelőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!