Pumpás vagy tubusos naptejet veszel 1-3 éves kisgyereknek? Melyik praktikusabb? Miért?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 4. 12:12
1/3 anonim válasza:
Tubusosat. A pumpással nem mindig oda sikerül fújni (magamon se), ahova tervezem. Félnék, hogy a szemébe megy, ahogy izeg-mozog.
Elsősorban a minőség a fontos, azt mondják, a DM-es nagyon jó.
2/3 anonim válasza:
én tavaly pumpásat vettem (dm-es), de a tenyerembe fújtam és úgy kentem a gyerekre.
azért vettem pumpásat, mert a tubusos krémet ki tudja bontani és szétkenné mindenhová. ez már csak azért is bajos, mert sárgán megfog minden ruhaneműt, és szinte lehetetlen kiszedni az anyagból.
viszont mi nem használtuk el az egész flakonnal - kb a fele megmaradt, úgyhogy kicsit pazarló volt (pedig az egész család használta). idén inkább többször veszek kisebb kiszerelésűt.
3/3 anonim válasza:
én is a pumpásra szavazok. már 3,5 a lányom, így már mindent kipróbáltunk, és azt tapasztaltam, hogy a pumpásal hígabbak, így jobban, egyenletesebben elkenhetőek, és ezáltal gyorsabban is szívódnak fel. ráadásul nem kenek bele össze vissza mindent. mi a Vichyt vettük, de idén már nem ruházok be ilyen drágába, már kinéztem a Dr. Kelen márkájút, ami magyar, és szintén egy nagyon jó, és kisebb is, szóval jobban el is fér, és nem marad meg. Mert a Vichynek az is volt a baja, hogy bazisok volt, még simán elég lett volna a fele is. Mondjuk azt be kell lássam, hogy viszont eddig a Vichy volt az egyetlen, ami olyan szuper volt, hogy elég volt reggel 1x, és du. 1x bekenni, és kész. A többit mind után kellett kenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!