Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A budapesti Libegő mennyire...

A budapesti Libegő mennyire veszélyes egy kisgyereknek? 4,5 évessel mehetünk?

Figyelt kérdés

Úgy látom, hogy nincs külön biztonsági öv, csak az a kar, amit az ember elé hajtanak, de ott még elég sok hely marad az ember teste és a védő kar között.

Nyilván fogom majd a gyerekem kezét, de picit félek.

2014. máj. 21. 15:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

hát figyi,ha én a 6 hósommal felmertem szállni akkor a te 4,5 éveseddel biztos!

No viccet félretéve!

3 évessel és 6 hóssal mentünk fel,a kicsi babakocsiba!

A 6 hóst kenguruba magamra csatoltam úgy ültem fel mellettem meg az összecsukott babakocsi ült!Leállították az egész libegőt arra a pár másodpercre míg én beültem a kicsivel és a babakocsit mellém tették!

Következő ülésbe meg ült Apa a 3 évessel és nem ölben hanem melette.Ha el van magyarázva a gyereknek hogy nem szabad csúszkálni,izegni mozogni akkor nincs baj!

hatalmas élmény volt,nagyon élvezték a gyerekek!A 3 évessel még vissza is kellett menni meg újra le,tehát még egy kört!Nagyon teteszett neki,azóta is emlegeti,és nagyon sok 2-3-4 évest láttam úgyhogy hajrá!

2014. máj. 21. 20:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Április végén voltunk libegőzni, 3 éves volt a fiam. Fölfelé menet az ölemben ült, mivel a buszon útközben elaludt, a lányom viszont már szeretett volna libegőzni indulni. Visszafelé mellettem ült, fogtuk egymás kezét. Lent is és fönt is nagyon segítőkész férfiak voltak, segítettek a le és felszállásban. Én inkább a férjemet féltettem, mert tériszonyos, de ezt jól bírta, nem lett rosszul szerencsére. Mindenki nagyon élvezte. :)
2014. máj. 21. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!