Mihez kezdjek egy lázas 3 évessel?
Figyelt kérdés
Nagy bajban vagyok, vagy hogyan is fogalmazzak. Egy kislányra vigyázok már 27 napja, mert az édesapja Németországba ment dolgozni. Most mértem, 37.7 a láza. A gyerek nekem semmiféle rokonom, baráti szívességbôl van velem. Jogilag veszélyeztetés ez, hogy velem van, ha elviszem orvoshoz megvizsgálják? Hazaengedik vajon velem? Sôt... Azt sem tudom, ki az orvosa! De én úgy tudom, a láz tünete a gyulladásos betegségeknek, tehát úgy gondolom,.orvoshoz kéne vigyem holnap. Vagy ha az ügyeletre beviszem majd, akkor nem kérdrzôsködnek annyit és nem bukunk le?2014. jún. 27. 22:08
21/39 anonim válasza:
jól van. figyeld folyamatosan, és az legyen a minimum hogy holnap indítasból szerzel nurofent. ha nem javul a láza 1-2 nap múlva, akkor viszont vidd orvoshoz!
ja és a homlokára és a csuklójára is tehetsz hideg vizes borogatást, az is hűti a kis testét.
22/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A panaszkodás lehetôségét és a segítséget is!
2014. jún. 27. 23:55
23/39 anonim válasza:
jaaa. és az ügyelet számát kapart elő, hát ha kell gyorsan. (remélem nem kell majd) lehet még interneten is fent van!
24/39 anonim válasza:
nincs mit!
jó éjt és kitartást!
26/39 anonim válasza:
szerintem is kitaláció az egész. ilyen részletességgel csak kamu dolgot lehet leírni...
27/39 A kérdező kommentje:
Gondoljon mindenki amit akar. A lényeg, hogy kaptam hasznos tanácsokat is... :)
2014. jún. 28. 08:46
28/39 anonim válasza:
Ez ilyen filmes sztori :D Ha ez igaz, akkor ne haragudj,de annyi eszed sincs,mint egy hangyának, ha ebbe a helyzetbe belementél! Igen,veszélyeztetitek a gyerek egészségét, TE IS, mert még annyit se kérdeztél az apjátó,hogy KI A GYEREK ORVOSA! Azt irtad,neked is van gyereked 19 évesen,akkor tudhatnád,hogy egy gyerek bármikor beteg lehet, az a minimum,hogy ezeket a kérdéseket letisztázom az apjával,mielőtt elvállamom a felügyeletét! Azt se értem,hogy lehet a gyerek az apjánál,ha agressziv és az anyát verte! Akkor az annya milyen,ha nem nála van?! Fúúú,hallod ez a család....Jobban jártál volna,ha ebből kimaradsz,mert még TE IS megszivhatod....A gyerek nem játék,ha bármi baja lesz,téged is elővesz a hatóság,még le is csukhatnak!
29/39 anonim válasza:
Ja,a másik dolog: ki neked a gyerek apja? A szeretőd? Meg téged hiv anyának a gyerek és nem tudod hova jár orvoshoz?! Húúú, kik élnek ebben az országban,nagyon durva...IQ az nulla!
30/39 anonim válasza:
eljutottál legalább egy patikába? A kislány hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!