Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mihez kezdjek egy lázas 3...

Mihez kezdjek egy lázas 3 évessel?

Figyelt kérdés
Nagy bajban vagyok, vagy hogyan is fogalmazzak. Egy kislányra vigyázok már 27 napja, mert az édesapja Németországba ment dolgozni. Most mértem, 37.7 a láza. A gyerek nekem semmiféle rokonom, baráti szívességbôl van velem. Jogilag veszélyeztetés ez, hogy velem van, ha elviszem orvoshoz megvizsgálják? Hazaengedik vajon velem? Sôt... Azt sem tudom, ki az orvosa! De én úgy tudom, a láz tünete a gyulladásos betegségeknek, tehát úgy gondolom,.orvoshoz kéne vigyem holnap. Vagy ha az ügyeletre beviszem majd, akkor nem kérdrzôsködnek annyit és nem bukunk le?
2014. jún. 27. 22:08
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Panalgorint semmi esetre se adj neki!!!!!!!!!!!!!!

Az nem neki való, ha van gyereked, te is tudhatod! 30 kg alatti gyereknek nem adható!!!!!

Hütőfürdő, vidd el az ügyeletre, ha van autód, akkor inkább menj el az ügyeletes gyógyszertárba a gyerekekkel és vegyél Nurofen, Algoflex vagy Panadol szirupot, holnap meg vidd el egy gyerekorvoshoz. Elviheted ahhoz is, ahova a saját gyereked hordod.

2014. jún. 27. 22:54
 12/39 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2014. jún. 27. 22:59
 13/39 anonim ***** válasza:
És egyébként nem akarok "rosszindulatú" lenni, de arra nem gondoltál hogy mi lesz ha az apa nem megy haza soha??
2014. jún. 27. 23:04
 14/39 A kérdező kommentje:
Sajnos már minden mwgfordult a fejemben, mert mások is csupa ilyennel jönnek... Én segíteni akartam... Tényleg! De minden héten 'majd jövô héten talán't mond... :( már ott tartunk, hogy szerdán jelezni akar az én családgondozóm a helyinek... és én ettôl is szõrnyen érzem magam... azon is gondolkodtam, hiába nem szabad, odaadom a lányt az anyjának és oldják meg! :( De nem azért, mert betegeskedik most... hanem mert családi dolog, én meg... élni szeretnék még, nyugodtan. Nekem is van egy kicsikém, akit védenem kell. ...
2014. jún. 27. 23:14
 15/39 anonim ***** válasza:

ajj, szegény kislány! :'(

Szerintem adj neki egy határidőt, mondjuk a jövőhetet, és ha akkor sem megy megy haza, akkor vidd vissza az anyjához.

de most az apja elrabolta a gyereket? vagy mi van az anyjával? közveszélyes? vagy az apa nem normális?

2014. jún. 27. 23:21
 16/39 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy 19 éves vagyok,.örülõk, hogy a sajátomat nevelhetem... Elég sokszor elveszik a gyerekeket a korombeliektôl, bár az okát nem tudom....Igazán szetetem ezt a kislanyt, komolyan... Hisz ha nem szeretném, nem lennék vele..De kb engem is választás elé állítottak....Az apa elvette az anyától a gyereket... Mindkettô mást mond,.egyben mondanak ugyan azt: az apa megfenyegette az anyát, hogy ha igényt tart a gyerekre, akkor megöleti. És nem is kételkedem az ember szavában, mert nyíltan nekem is megmondta,.hogy verte a nôt meg ilyenek. Szimplán a kislány miatt vagyok most itt,.mert ô igazán nem tehet róla és segíteni szeretnék rajta. De a sajátomat nem szeretném kockára tenni... Ahogy itt alszik... vagy ha akár fent van ... Én nem tudom megérteni, hogy van szíve bárkinek is így tönkre tenni egy kislány életét! Szegény mindig sír, hogy neki nincs apja, nincs anyja... aztán jön hozzám, hogy én vagyok az anyukája... így hív... de mondtam neki,.hogy.az anyukája dolgozik, jobbat nem tudtam mondani... :(
2014. jún. 27. 23:30
 17/39 A kérdező kommentje:
Jó jel, ha takaró nélkül elkezdett izzadni? kis trikóban van...
2014. jún. 27. 23:38
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom. Ezek szerint ez egy agresszív állat. akkor lehet még te is veszélyben vagy! :(

én elhiszem, hogy szereted azt a kislányt, de jobban tetted volna ha ebből kimaradsz.mert ha akár anyukához kerül majd, vagy akár a gyámügy veszi el, simán mondatja ez az állat hogy a te hibád...azt még a végén téged is megver. :-(

édes kicsi lány. nekem is 3 éves a kislányom, tudom milyen kis érzékenyek! annyira sajnálom! :-(

2014. jún. 27. 23:40
 19/39 anonim ***** válasza:
hát elvileg a verejték hűti. láza most van?
2014. jún. 27. 23:42
 20/39 A kérdező kommentje:
38.3 Volt egy 15 perce szájban mérve, hónaljban volt 37.8. most szájban 37.7, hónaljban 37.1 ... Azért mértem kéthelyen,.mert úgy olvavastam nemrég, hogy 'üreges testrészben' kell mérni... de az enyémnek hónaljban szoktam, ha lázas... :)
2014. jún. 27. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!