Hogyan lehet túlélni a dackorszakot?
Kezdek elfogyni, pedig még csak 25 hónapos a fiam és két hónap múlva érkezik az öccse... :(
Kérlek gyakorlati technikákat írjatok, mert a "sok türelemmel", "humorral" és hasonló frázisokkal nem megyek semmire.
Köszönöm szépen, ha tudtok segíteni!
Nálunk is megy a dolog ezerrel.......
24-hòs a lányom.
Állandò hiszti van szinte egész nap! Csak délben van egy kis nyugi amikor alszik!
An amikor elkezdi a hisztit hagyom öt had hisztizze ki magát!
Mast nem is lehet csinálni,mert dobálja magát meg fetreng a földön.....Nem szòlok hozzá,ami elkezdi idegesíteni és megszünik a hiszti és már hív is,hogy vegyem fel....
Én is pròbáltam már minden mòdszert,de ez volt a leghatásosabb!
Tudom,hogy kilehetsz te is! :(
Adj neki választási lehetőséget. Imádják, ha ők dönthetnek, mégis Te irányítasz. Pl, hisztizik, hogy a kanapén akar ugrálni. Mondd, hogy azt nem lehet, de pl labdázhattok vagy bújócskázhattok helyette, melyiket választja?
Nálunk egy többnyire beválik. A hisztizni hagyás viszont nem. Mert azt én nem bírom hallgatni. :) Engem az annyira felidegesít, hogy tuti kiabálnék, azt meg nem akarok.
De egyébként azt vettem észre, hogy ha van mivel lekötni folyamatosan a fiamat, sokkal kevesebb a hiszti. Ha én partner vagyok az ő kéréseiben, ő is partner az enyéimben. Tudom, hogy ez baromi fárasztó, főleg úgy, hogy babát vársz. Szóval ha legózni akar, akkor legózunk, ha rajzolni akkor rajzolunk.
Köszönöm szépen a válaszokat!
A dacolást hogy bírjátok, hogyan kezelitek?
Már nem merek pl. kimenni vele sétálni, játszótérre, mert kitépi magát a kezemből, kiszalad az útra, ha lát egy nyitott kaput, beszalad... Értem én, hogy kíváncsi, de nagyon féltem Őt, mert azért már nem olyan a tempóm, mint várandósság előtt :(
Köszönöm szépen, megpróbáljuk!
Eszembe se jutott a babakocsi... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!