Fiam 4éves a kicsi 1. Már kb.2 hónapja kifordult önmagából, ti, hogy viseltétek a dackorszakot?
A nagyobbik fiam a testvérféltékenységen túl ami sokszor elég
durva sőt mindig:( folyamatosan hisztizik, visszafelesel, dacoskodik, ellenkezik, nyüszít mindenért, nem akar egyedül megtanulni sem öltözni pld. sőt szinte semmit, kb. tavaly ősz óta alváshoz ismét kell pelenka neki, a mai napig. Tavaly nyáron már teljesen szoba tiszta volt, az ovi óta estünk vissza. Egyébként okos, ügyes kisfiú, de már őszintén mondom nem bírunk vele, totál elment a türelmem el vagyok keseredve mit lehetne vele kezdeni, hogy ismét kezelhető legyen. Egész nap üvölteni kell vele szinte mert rá sem bagózik ha rászólunk. A kistestvérével is agresszív.Sokat van játszva és foglalkozva vele.Hasonló állapot valakinél??Nektek mi vállt be??
Szia! Sajnos segíteni én sem tudok neked, csak csatlakoznék hozzátok!
Az én lányom is 4 éves a kisebb kettő. Mintha rólunk írtatok volna, egyszerűen már félek amikor felébred, és indulunk az oviba, hogy na most milyen kedve lesz? Mert sajnos ha rájön, hogy ő nem akar öltözni, helyette játszana, akkor már úgy indul a reggel, hogy én tiszta ideg vagyok, mert ő bizony nem fogad szót.
Próbálom magam nyugtatni, de sokszor már nem megy:-(
Úgy vettem észre, hogy hullámvölgyek vannak, de sajnos az, hogy szófogadó, nem tart nála sokáig, ránk is mond mindent, lehülyéz, lebutáz, folyton visszabeszél, nem hagyja békén a kicsit, pedig nincsen elkényeztetve.
Sokszor van, hogy egyszerűen már sírok attól, hogy ennyire tehetetlen vagyok.
Ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, de valakitől valami jó tanács nekünk is jól jönne!
Biztosan nagyon sok kitartás kell, és sok-sok türelem...csak hát annyira nehéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!