Hogyan kezelitek a dackorszakot? Földre hasalás, veszekedés (Nem anya! Hagyjál! Menj innen! . ), csapkodás, sírás/visítás, akaratosság (nagyon durván ), mindent bevet.2 éves lány.
Teljesen levegőnek néz és azért sem csinálja, amit mondok. Tudom én, hogy ezen át kell esni, de egy két használható ötletnek nagyon örülnék, hogy addig se hulljon ki a hajam.... Ütni nem ütöm (2x kapott a kezére eddig, azt is megbántam)
Ezt leszámítva kivételesen okos és érdeklődő, önálló, nyitott csaj, rengeted energiával és kíváncsisággal, talán ezért is ilyen akaratos és eltántoríthatatlan....
Csak csatlakozom. Fiam van, az elején elkezdte nálunk is ezt a "földrevetem magam és bömbölök" dolgot.
Mondtam neki, most kimegyek a szobából, és ha megnyugodtál szólsz. Átmentem a másik szobába , (halljam azért mit csinál), egy idő után már csak szipogott. Na, akkor visszamentem, és megkérdeztem, hogy "Na lenyugodtál? Tulajdonképpen mit is szeretnél?" Csak ez vált be nálunk is.
Szia.
Igazábol azért irok mert a hiszti kezelését nekem is még megkell tanuljam a kisfiamnál.Ő másfél éves mult és most kezdi a hisztizést.Ha valmi nem ugy van ahogy ő szeretné akkor kezdi a "müsort"Én igy hivom a hisztijét.Mivel nagyon anyás mostanában igy az nálunk nem válik be,hogy otthagyom a szobába mert rögtön jön is utánam.Ilyenkor mit csináljak hogyan reagáljak?
Elnézést,hogy nem a kérdésedre válaszoltam.
az én lányom 22 hónapos,de nagyon akaratos és ha valami nem elsőre úgy történik ahogy azt ő gondolja,elkezd vonyítani.kisebb nagyobb sikerről beszélhetek én is csak.a büntiszék nálunk nem vált be,mert azonnal lemászik róla,10 másodpercet nem tudom rajta hagyni.ha csinálja a műsort,nem veszek róla tudomást,és azt mondom neki hogy ha megunod úgyis abba hagyod és nem foglalkozom vele.ilyenkor általában tör zúz,hagyom had csinálja,ha lenyugszik pedig össze pakoltatok vele.amikor a hiszti a tetőfokára hág,és ordít,akkor beküldöm a másik szobába és mondom neki ha befejezted az ordítást kijöhetsz.amikor kijön,mindig megkérdezem,hogy akkor ez miért is volt most jó?!szót fogadni nem nagyon szeret,ezzel még küzdök,de majd erre is kitalálok valamit.
amúgy volt olyan hogy az utcán elkezdett hisztizni,otthagytam,na 3 méter távolság után már futott utánam hogy anya-anya.a játszótéren is ez a taktika,mikor még nem akar elindulni haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!