Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiam betöltötte a 3-at,...

Fiam betöltötte a 3-at, lehet, hogy most kezdi a dackorszakot?

Figyelt kérdés
Eddig is voltak dolgai,de kezelhető volt.Olyan 2hete szinte kezelhetetlen egy nagy nem lett a gyerekből.Néha már sajnos seggrecsapás is van,mert egyszerűen nem bírok vele,pedig ez nem az én műfajom.A szép szó nem segít,a hangosabb se.Mit tehetek???Ha látja,h vmivel cukkol akkor azt már csak azért is csinálja.Tippek hogyan éljük túl?Bölcsiben a legjobb kisfiúk közé tartozik még mindig.
2013. márc. 20. 10:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Az én fiam 3,5 éves, szintén kezelhetetlen mostanában. Eddig is voltak neki is dolgai, de sosem hisztizett pl. a boltban, mindig mondták is, hogy milyen jó gyerek, sose követelőzik, sose kér semmit, milyen szépen jön velem stb... Most meg szinte dührohamot kap, ha nem kap valamit, ordít, üvölt, az apja szinte már húzta maga után tegnap a boltban. Nem tudom mi lett vele, itthon is feszegeti a határokat, ha abbahagyta a hisztit és megkérdezem tőle, hogy ezt miért csinálta, mire volt jó, annyi a válasz, hogy nem tudom.

Szóval nem vagy egyedül, bár gondolom ez nem vigasztal.

Én egyenlőre azt csinálom, ha nyugodt, higgadt, akkor az ölembe ültetem magammal szembe és beszélek neki, magyarázok. Persze mindenre az a válasz, hogy jó, de egyszer talán lesz foganatja. :) Oviban ő is jó gyerek (nagymamám szerint valahol ki kell tombolja magát, ha nem az oviban, hát otthon).

2013. márc. 20. 11:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Jajjj,igen,ez a nem tudom itt is menő válasz...

Én is ezen vok,h amikor csak tudom,ölelem és próbálok magyarázni,bízzunk,hátha jobb lesz....2 hó és születik a kistesó...ajjajjj nekem...

2013. márc. 20. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!