Van még olyan anyuka aki a gyermekével alszik (s a gyerek betöltötte a 2.5 évet) miért teszed? és hogyan tudtad egyedül hagyni a szobájába éjszakára is mennyire volt ez lelkileg nehéz?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 11:41
1/7 anonim válasza:
Lanyom 3 eves a szobajaban altatom befekszek mellé es ha elaludt otthagyom.Néha ejszaka atvandorol az agyamba,de ritka.Első hét nehez volt es tele voltam lelkiismeretfurdalassal.Ma már egyáltalan nem aggodom.2 es.fel evesen.szoktattam.sajat szobajaba.
2/7 anonim válasza:
Férjem volt felesége a mai napig a gyerekkel alszik 1 ágyban aki már 5 éves.
Szerintem ez nem egészséges, mi a lányunk az első perctől a saját kiságyában altatjuk esténként.
Így ez lesz neki a természetes és nekünk is nyugodtan lehet magánszféránk a férjemmel.
3/7 anonim válasza:
Én azért alszom a fiammal (3éves), mert szülés óta nem tudok a franciágyon aludni úgy fáj a hátam. Nincs saját ágya, egy nagy kinyithatóson alszunk. Majd ha megtehetjük veszünk magunknak is, és neki is egy kényelmes ágyat.
4/7 anonim válasza:
Nekem már a lányom betöltötte,és velem alszik.Szeretek vele aludni.De már mikor a kórházból haza jöttünk sem akart külön aludni.
5/7 anonim válasza:
Igen, én azt teszem. A gyerek majdnem 3 éves.
Miért? Azért, mert éjszakánként 4-5 alkalommal felkel.
Ha óvodás lesz, akkor majd külön rakom.
6/7 anonim válasza:
A kisfiam 1 éves oráig egy szobában,de a kiságyban aludt velünk.Aztán jöttek a szemfogak,rágófogak,volt,hogy egész éjszaka sétáltam vele a szobában,ringattam,nyugtattam.Magunk közé vettük a franciaágyba,és fél órán belül megnyugodott,nem kellett órákon át nyugtatni.3 évesen próbáltuk külön szoktatni,de sokszor felsírt,kiabált,így visszaállt a régi rend.4,5 évesen érett meg a külön szobára.Bár kérdezgettem,meséltem neki a saját szobáról,de megvártam,míg ő kezdte mondani,hogy milyen lenne a saját ágya stb.
7/7 anonim válasza:
Még velem alszik. Ill.amióta Megszületett a kistestvér. Egy szobájuk lesz, ő pont kinőtte a kiságyat. Nem merem még eggyütt altatni a picivel. Egymást keltenék fel, ill. csak nem bízhatok meg egy három évesben 100%. Pedig már szeretném ha külön aludna, nekünk se, neki se jó igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!