Az baj ha babámat hagyom egyedül játszani? Nemsérül lelkileg vagy ilyesmi?
neki is szüksége van hogy egymaga legyen
nem ülhetsz mindig mellette neked is van dolgod.
szerencséd van az enyém is igy ezért van sokat egyedül de ő nincs és nem is volt el soha ennyit max. fél órát....
Ha igényelné, hogy egyfolytában vele légy nem lenne el nélküled egy percig sem.
Ők is igénylik azegyedül töltött időt. Az más kérdés, hogy pár hónap múlva pisilni is vele mész, vagy hallgatod a bömbölését. Ugyanakkor lesznek olyan pillanatai amikor sikítva játékkal a kezében hagy majd faképnél:d és vonul félre játszani.
Nagyobb kárt okoznál ha folyton "felügyelnéd"
Én is rosszul éreztem magam, még a védőnőt is megkérdeztem, kinevetett, mondta, h örüljek ennek.
Egyébként én is ilyen gyerek voltam:)
Hagyd, neki szüksége van az elmélkedésre, ugyanúgy, ahogy más kisgyerekeknek arra, h állandóan foglalkoztassák őket.
Írtam, az enyém két éves, és most is naponta több órát eljátszik, ha elakad valamiben, jön oda hozzám, de amint megoldódott a probléma, visszavonul a saját kis világába.
Majd figyeld meg, a legelmélyültebb játékból is mindig felnéz, keres majd téged, nekik elég az, h ott vagy mellette.Ha lát, újra játszik tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!