Van még olyan anyuka aki a gyermekével alszik (s a gyerek betöltötte a 2 évet) miért teszed? és hogyan tudtad egyedül hagyni a szobájába éjszakára is mennyire volt ez lelkileg nehéz?
De akkor miért nem hagyod ott, miután elaludt, és mész vissza a saját ágyadba?
Nálunk 3,5 éves, köztünk alszik.
Nem
Akar elaludni a szobájában, hiába fekszem mellé, megy vissza a mi ágyunkba!
Ha elalszik és átviszem az ágyába megébred rá, és jön vissza közénk!
Maminál vagy ha máshol alszunk lefektetem mellem, elalszik, de ha megébred éjjel, nincs mellette senki, elindúl megkeresni!
nálunk úgy van, hogy a lassan 3 évesem egyedül, a saját ágyában elalszik, én még csinálom a dolgomat, férjemmel filmezünk, majd ha férjem elalszik és elkezd horkolni akkor átmegyek a gyerekszobába, ott van nekem egy heverő, így mikor felébred ott vagyok :) de ha férjem nem horkol akkor nem megyek át a másik szobába, akkor sincs semmi.
én értem a félelmedet, mi családunkban volt bölcsőhalál, én is parás voltam miután a légzésfigyelőt megszünettük, de be kell látnom, hogy baj akkor is történhet ha tőle 5 centire alszom, szerintem 2-3 éves gyereknél már annyira nincs is meg az az ösztön hogy ha mélyebbet szuszog felkeljünk, legalábbis én már egy jó ideje semmi ilyenre nem kelek fel. de mondjuk a másik fele, hogy miért történne baj? mert nem esetlenek, ha a fejére kerül a párna vagy takaró akkor lehúzzák magukról, nem hiszem, hogy ennyi idősen ilyen baleset történhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!