Nagyon kétségbe vagyok esve! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2,5 éves kislányom tegnap óta lázas, voltunk ügyeleten, ott felírták a sinecod cseppet, a helyzet nem változott, tegnap reggel óta nem pisilt és nem is kakilt. Mondta az orvos hogy itassam, de óránként, amikor éppen nem alszik, akkor iszik pár kortyot és ennyi. Délig kaptunk haladékot, ha nem pisil, be kell feküdnünk a kórházba. Mit tegyek? Mit adjak neki, hogy meginduljon a pisi? Este ráült a wc-ra de mondta, hogy nem megy a pisilés.2014. márc. 12. 09:32
11/28 anonim válasza:
Nem megsértődni kell. Feltettél egy kérdést, kaptál válaszokat! Gondolkodj már, hogy mindenki kórházba küld, mert a GYEREKED beteg, te meg a saját egóddal foglalkozol! Akkor minek kérdeztél? Gondoltad, hogy megsimogatják a buksidat?! 24 órája nem pisil a gyereked, lázas, aluszékony, majd megiszik 20 ml folyadékot, akkor minden jó. És mennyit veszített idáig?! Hol van a 20 ml a napi 1200 ml-hez képest? Ne gatyázz, vidd már kórházba!
12/28 anonim válasza:
Kedves Kérdező munkanap van, keresd fel a gyerekorvosotokat és mondd el neki, mit mondtak az ügyeleten, ha nem vagy biztos a dolgodban, kérj tőle segítséget, a rendelőben bármely gyermekorvoshoz lehet menni, az is ellát akihez épp nem tartoztok, és próbálj megnyugodni, a gyerek frászt kap ha idegességet lát rajtad a sok szuper válaszolótól. :) Lehet lepontozni, kibírom :) Egy tapasztalt anyuka
13/28 anonim válasza:
Remélem sikerül megoldani a dolgot, jobbulást a kislányodnak. Egyébként tényleg nem az a probléma, hogy sokan azt írták, hogy azonnal menjetek be a kórházba vagy orvoshoz. Nem tudom mit képzelnek magukról azok akik ilyen "én vagyok a szuper anyu és jól megmondom mekkora f...sz vagy" stílusban válaszolnak. Inkább ne írjatok semmit, ha nem tudtok normális hangnemben válaszolni.
14/28 anonim válasza:
Szerintem is az a lényeg először is,hogy megnyugodj egy picit...lehet,hogy már azért köpi ki,mert látja az aggodalmadat...az enyém is ilyen,minél jobban akarok valamit,ő annál kevésbé :) Kínálj neki többféle innivalót,és valamit kiszáradás ellen tegyél bele...nincs otthon valami ilyen porotok...? többfélét is ajánlottak. Én sűrűn kínáld,ha 20 ml,akkor 20 ml...de az már benne van!... persze ahhoz picit kevés,hogy attól pisiljon. Nyugi,minden rendben lesz!
15/28 anonim válasza:
Két dolog jutott eszembe, az egyik az, hogy ha van mesefigurás vagy sportkupakos üvegetek otthon akkor add a kezébe, hátha megkívánja, nálunk ez bevált ilyen alkalmakkor, a másik ötletem az, hogy próbálj pici levest adni neki, hátha "étel" formájában elfogadja a folyadékot. Egyél mellette és adj neki belőle hátha így kell neki. Nagyon drukkolok hogy jobban legyetek mielőbb.
16/28 anonim válasza:
Szia!pár hete volt,hogy a 2,5 éves kislányom nem pisilt egész éjjel,pont hétvége volt,felhívtam az ügyeletet ahol azt mondták 10óráig várjak,ha nem pisil be kell vinnem.fél 10kor még mindig semmi,inkább bevittük,mert nagyon kemény,fszes volt a pocija.megakarták katéterezni,de nem volt akkor ami neki jó lett volna,átakartak küldeni a kórházba.mielött indultunk,a doki kicsit erősebben egy hosszabb,határozott mozdulattal megnyomta az alhasát és akkor úgy bepisilt,hogy az egész rendelő olyan lett....a mai napig nem tudjuk mitől lehetett.2-3 napig kamillás meleg ülőfürdőztetni kellett....ha melegvizbe ülteted akkorsem pisil??én a nunijához tettem a kezem,hogy érezzem hogy a kádba pisil e..valami történt azóta???voltatok dokinál?
17/28 anonim válasza:
szia.hogy van a kislanyod?nincs olyan innivalo amit nagyon szeret?gyumolcsle tea barmi.hatha lenne olyan amit szivesen meginna.volt mar pisi?nagyon remelem hogy semmi komoly baja nem lesz a kislanyodnak
19/28 A kérdező kommentje:
Jelenleg korhazban fekszunk, volt mar pisi es kaki is. Ha reggelig nem iszik meg 2dl folyadekot, akkor infuziora kotik :(
Probaltunk mindent, de nem megy. Koszonom a valaszokat, aki szerint meg beteges az egom, az gondolja mar at, miket ir, hol irtam en erre vonatkozolag barmit is? Sehol. Nem sertegetni kell, ha olvasok egy kerdest, es felmergel, lapozok, es nem mason verem el a port.
2014. márc. 12. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!