Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » S. O. S.! Anyukák, nagyon...

S. O. S.! Anyukák, nagyon kétségbe vagyok esve? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Egy hosszabb időre kijöttünk a páromhoz, ahol a kollégáival lakunk egy fedél alatt. 2,5 éves a fiúnk és BORZALMAS akaratos, hisztis. Nem bírunk vele!!!! Már odáig fajultunk, hogy rá kellett csapnunk, mert ha valami nem úgy van, ahogy Ő kitalálja megy a hiszti. De mindenért. Otthon is ilyen volt, de valahogy jobban tudtam kezelni, de itt kint egyáltalán nem. Biztos a változás is megviseli, de azért ez már sokkkkk!!! Ki vagyok teljesen, már legszívesebben hazamennék, mert nem bírom idegekkel. A kollegáit is már idegesíti, de azért még nem szóltak. Ez a dackorszak? Hogyan kezelitek? Nagyon kivagyok! Kérlek, segítsetek!!!
2013. júl. 15. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Idôre van szüksége, míg megszokja az új környezetet, valószínû,hogy ezért is rosszabb.

Ha valamiért nem fogad szót,fegyelmezni kell és egy kis idô után megtanulja mi a helyes illetve helytelen.

2013. júl. 15. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:
10%

Üsd-vágd,persze.... Mondjuk ha ên lennêk a fêrjed kollêgája,konkrétan belenyomnám a tök fejed a vécêkagylóba.

Te is hisztis vagy,ahogy olvasom,akkor milyen legyen a kisfiú?

2013. júl. 15. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Legyél vele nagyon türelmes. Most van a dackorszak közepébe. Új a hely, mindenki ismeretlen körülötte. Tudom nehéz türelmesnek lenni, de muszáj. Kicsi még, nem tudja magát kifejezni, csak így. Lehet, hogy nem is érzi jól magát, hiába vagytok együtt apával. Kisfiamnál 2,5-3 éves kora iszonyat hiszti/dac korszakban volt, azt hittem beleőszülök. Nagyon nehéz volt. Nálunk bevált, hogy eltereltem a figyelmét, többé-kevésbé sikerült. Ha ez nem jött be, akkor hagytam sírni, mivel nem tudtam mit tenni. Sírt egy pár percig (ordított inkább) aztán abbahagyta, mert rájött, hogy nincs értelme.
2013. júl. 15. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:
DE amint megnyugodott mindég megbeszéltem vele a dolgokat.
2013. júl. 15. 22:08
 5/7 A kérdező kommentje:

Drága 2. hozzászóló! Biztos, hogy olyan valaki lehetsz, akinek köze sincs egy gyerekhez sem. De akkor minek válaszolsz te kis okostojás?! Összekötnélek én csak egy hétre egy ilyen dackorszakban lévő gyerekkel, és élvezd az életet, lehet, hogy te a diliházban kötnél ki...és lenne aki a wc kagylóba dugná a fejedet, TE....!!!

Köszi a többieknek is a hozzászólást. Biztos, hogy megviseli. Azt mondja, hogy jól érzi magát és nem akar hazamenni. Ha mondunk neki valamit, pl. dübörög, hagyja abba,annál jobban csinálja és még kacarászik is ránk. Megpróbálom még századjára is a türelmes légy funkciót, remélem most már hatással leszek! :)

2013. júl. 16. 07:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo en azt mondom neked, hogy sajnos a dackorszakon csak az ido segit. Van olyan gyerkoc aki kevesbe hiszitsebb vagy kevesbe probalgatja a hatariat de van aki igazi kisgonosz tud lenni. Persze kell a fegyelem de hidd ez az ido segit igazan. Kisfiam 3 es fel eves es olyan 3 eves kora ota nem megy mindenert a hiszti. 2-3 ev kozott nagyon probalgatta, hogy meddig mehet el mara mar elfogadta, megtanulta. Mindenki mas modszereket alkalmaz es nem biztos ami masnal bevallik nallatok is befog. Neked kell es a parodnak rajonni, hogy igazan mi az amivel enyhiteni lehet ezt az egeszet, figyelem eltereles, nem foglalkozni vele, buntisarok... Tenleg mindenkinel mas vallik be. Ez egyszeruen egy "tanulasi" idoszak nekik. Meg kell tanulniuk, hogy hogyan kezeljek az erzeseiket amennyiben nem ugy tortennek a dolgok, ahogyan ok szeretnek. Ezzel nem szuletnek ezt tanuljak es pont 2-3 eves kor kozott. Ha belegondolsz, hanyszor vagyunk mi felnottek olyan helyzetbe, hogy legszivesebben elorditanank magunkat, karomkodnank vagy jol odasoznak valakinek. De megtanultuk ezeket az erzeseket visszafolytani es viselkedni (mar aki...). Egy 2 eves meg nem tudja, hogy neki ezt vissza kene fogni hanem hangot vagy cselekedetet add a nemtetszesnek. De idovel megtanulja de nagyon sok mullik a tamogatason es a tanitoin. Ez a dacckorszak.
2013. júl. 16. 10:29
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
4 gyermekem van. 2. vàlaszolò vagyok.
2013. júl. 16. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!