Anyukák kétségbe vagyok esve, mit tehetnék egy ilyen kisfiúval?
korai fejlesztőbe vidd el.
igazaból nekem 2.5 eves volt, amikor elvittem.. egy pedagogus-pszihologus foglalkozott vele, egy masik meg "tanitott" engem.
olyan otleteket adott, meg tanacsokat, amik segitsegevel tenyleg jobb lett minden.
nem erdekel ciki, nem ciki, en nagyon halasan fogadtam a tanacsokat, foleg hogy eppen akkor mar pocakos voltam.
most, hogy megszuletett a huga, tok jol viselkedik, nincs feltekenyseg (mindenki kerdezi, hogy es feltekeny? az elejen buszken mondtam, hogy nem, de mar idegesit a kerdes :( )
szoval szerintem kerj profi segitseget.
A 14,30-cal értek egyet, én is ezt a technikát alkalmazom a kislányomnál, bár ő nem ilyen nehéz eset. Ha megüt, akkor vagy már magától megy a szekrényre (ez a bünti hely), vagy egyből elkezd ott simogatni, és mondja, hogy simizlek.
Sőt már sokszor ütés helyett simiz mérgében :) Ilyenkor (is) olyan cuki. Majd' felrobban, de simogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!