Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tehetnék már, hogy 5 éves...

Mit tehetnék már, hogy 5 éves fiam ne bántsa folyton 2,5 éves tesóját?

Figyelt kérdés

Abban a pillanatban ahogy hátat fordítok máris bántja,gonoszkodik vele. Teljesen mindegy épp mit csináltak, ha külön játszanak, amint nem látom máris megtalálja a módját, hogy piszkálja, vagy ellöki , vagy elveszi a játékot.

Ha kell büntetem , ha kell dícsérem, de már nagyon fárasztó az egész napos hiszti és hogy nem tanul belőle.

És szó szerint kell érteni, mert tényleg ahogy hátat fordítok jön a haddelhadd. Most is, ahogy leültem egy másodpercre. már wc-ni nem tudok úgy hogy ne menjen a hsiztéria, mert azonnal letámadja.

2012. ápr. 7. 16:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból tudom, hogy a büntetés csak ront a helyzeten.

Olvastad már ezt?:

[link]

2012. ápr. 7. 16:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Talán kevesli a szeretetet, amit kap? Olvass neki olyan meséket, amik testvérekről szólnak, hogy mennyire összetartanak, szeretik egymást.

Vagy hívj meg magatokhoz olyan családot, ahol a testvérek imádják egymást, vagy a játszótéren mutass neki ilyen gyerekeket, ha vannak.

Állítsd őket példának, mondd neki, hogy látod, így kell/kéne viselkedni. És fennhangon olvadozz tőlük, hogy milyen aranyosan játszanak együtt, jaj, de drágák.

2012. ápr. 7. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!