Kisfiam valószínűleg tejallergiás, de a gasztrós doki a háziorvossal együtt tojik a fejünkre mit tehetnék én magamtól?
Menj el egy másik gasztro dokihoz, ha kell magán úton.
Nekem mondjuk segített a gyerekorvos, ilyen cipőben vagyunk mi is, ajánlott egy másik kórházat, ahová nem tartozunk amúgy, csak persze várnunk kell az időpontra, addig nulltejdiéta a lányomnak.
Ha ott sem foglalkoznak velünk érdemben, akkor keresünk mi is majd magán dokit...
A fehérvári kórházban nemrég mondtam vissza egy időpontot a gastron egy isssssteni dokinál.Nagyobbik lányommal már nem kell menni.Gondoltam hátha kell a hely:D valakinek.Júniusra voltunk beírva.Már 2,5 éve járunk ugyanahhoz a dokihoz, de nagyon elégedettek vagyunk vele.Még a férjemet is kivizsgálta tejérzékenységre, hogy megtudjuk kitől örökölte a lányom.
Magánúton is fogad a kórházban, akár aznap, vagy másnap, és nem kér sokat.Ki tud írni bármilyen vizsgálatra a kórházban.
Ha kell telefonszám, vagy a doki neve, akkor írj!
Nem vagyok a gyakorin sokat, de ma még visszanézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!