Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon kétségbe vagyok esve!...

Nagyon kétségbe vagyok esve! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2,5 éves kislányom tegnap óta lázas, voltunk ügyeleten, ott felírták a sinecod cseppet, a helyzet nem változott, tegnap reggel óta nem pisilt és nem is kakilt. Mondta az orvos hogy itassam, de óránként, amikor éppen nem alszik, akkor iszik pár kortyot és ennyi. Délig kaptunk haladékot, ha nem pisil, be kell feküdnünk a kórházba. Mit tegyek? Mit adjak neki, hogy meginduljon a pisi? Este ráült a wc-ra de mondta, hogy nem megy a pisilés.
2014. márc. 12. 09:32
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
A sinecod köhögéscsillapító...Szerintem kiszáradás ellen szokták adni a Normolyt port vagy pl. a Humana elektrolit oldatot. Nézd meg,hogy a nyelve nedves-e. Valahogy csak többet kell itatni,mert nem pisil,ha nincs mit kipisilni,mert kiizzadja :( Remélem,hogy minden rendben lesz!
2014. márc. 12. 09:40
 2/28 anonim ***** válasza:

több mint 24 órája nem pisilt? én nem várnék délig, bármennyire vacak érzés, de ez így nincs rendben.

amúgy bármit adhatsz neki, és bárhogy, ha kólát inna akkor azt igyon, vagy gyümölcslevet, szörpöt, teát, bármit.

mondjuk ezt az óránként kínálod dolgot se értem, ha nem pisil, nem iszik, épp szárad ki a gyerek akkor nem óránként kínáljuk hanem 5 percenként.

előveheted a cumisüvegét, lehet abból szívesen inna, vagy csőrösből, ha ezeket nem szeretné akkor nurofenes adagolóval szívd fel és úgy nyomd a szájába, mint írtam, pár percenként, nem óránként!!!

2014. márc. 12. 09:42
 3/28 anonim ***** válasza:
Hideg vizet, vagy teát kanalanként, 5-10 percenként! Ne hagyd rá, helyezz kilátásba jutalmat. Szívószállal is lehet, ha elfogadja. Az a baj, hogy a láz mellett hamar ki lehet száradni.
2014. márc. 12. 10:02
 4/28 anonim ***** válasza:
És ilyen nyugodt vagy? Azért nem pisil, mert nincs mit! Vizet, teát, akármit! Csak itasd már! Nem azért aluszékony, mert mondjuk kiszáradt?! Nem acetonos a lehelete? Egyáltalán ne légy nyugodt. Bármennyire is sz*r a kórház, én már benn lennék vele!!!
2014. márc. 12. 10:02
 5/28 A kérdező kommentje:
Nem tudok mit tenni. Mivel visszaköpi.
2014. márc. 12. 10:03
 6/28 anonim ***** válasza:
Én most azonnal vinném a kórházba. Hidd el, sokkal jobb a kórház, mint hogy valami baja legyen. 24-36 órája nem pisilni az nagyon gáz. Te se leszel kétségbe esve, bekötik az infúziót, és látni fogod, hogy gondját viselik. A kórház nem a világ vége, örüljünk, hogy vannak ilyen helyek, ahol segítenek, ha kell. Nem egy nyaralás, de ebben a helyzetben ez a legjobb mindkettőtöknek.
2014. márc. 12. 10:07
 7/28 anonim ***** válasza:
Óránként??? Ilyenkor percenként kell itatni. Azért nem pisil, mert nem iszik. Ki fog száradni így a kislányod. Mi is az szktuk csinálni, h a Nurofenes adagolóba feszívjuk a vizet és ő nyomja a szájába, így szívesebben iszik. A patikában vegyél sodioralt, 2,5 dl vízben kell feloldani, egy nap alatt meginni. Ha mellé megiszik egy liter vizet, akkor már jók vagytok, nem fog kiszáradni. Vagy a hipp ors 200 is nagyon jó kiszáradás ellen, répa is van benne, az a lázat is csökkenti.
2014. márc. 12. 10:09
 8/28 anonim ***** válasza:
Ha visszakopi, akkor kóház és még a delet sem várnám meg. Lehet, h annyira be van durranva a torka, h nem tud nyelni.
2014. márc. 12. 10:11
 9/28 anonim ***** válasza:
23%

óránként kínálod neki, de visszaköpi.

ez azért durva, a gyereked életével játszol. te nem akarod itatni, esetleg ha nem alszik óránként megkínálod... ő nem akar inni, visszaköpi.

basszul és akkor mi nyugtassunk meg, hogy nem kell kórházba mennetek?

pakolj már össze az istenért, 1 napja nincs folyadék a szervezetében, lázas, tehát nagyon sokat használ el.

basszus, ennek még egy oxigénhiányos állapot is lehet a vége ha ennyire szerencsétlen vagy!

2014. márc. 12. 10:13
 10/28 A kérdező kommentje:

20ml folyadékot sikerült itatni vele.

Nem kellene leszerencsétlenezni, de igen, hiba volt kérdést feltenni. Te, igazi szuperanya..sziasztok.

2014. márc. 12. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!