Nagyon kétségbe vagyok esve! Mit tegyek?
több mint 24 órája nem pisilt? én nem várnék délig, bármennyire vacak érzés, de ez így nincs rendben.
amúgy bármit adhatsz neki, és bárhogy, ha kólát inna akkor azt igyon, vagy gyümölcslevet, szörpöt, teát, bármit.
mondjuk ezt az óránként kínálod dolgot se értem, ha nem pisil, nem iszik, épp szárad ki a gyerek akkor nem óránként kínáljuk hanem 5 percenként.
előveheted a cumisüvegét, lehet abból szívesen inna, vagy csőrösből, ha ezeket nem szeretné akkor nurofenes adagolóval szívd fel és úgy nyomd a szájába, mint írtam, pár percenként, nem óránként!!!
óránként kínálod neki, de visszaköpi.
ez azért durva, a gyereked életével játszol. te nem akarod itatni, esetleg ha nem alszik óránként megkínálod... ő nem akar inni, visszaköpi.
basszul és akkor mi nyugtassunk meg, hogy nem kell kórházba mennetek?
pakolj már össze az istenért, 1 napja nincs folyadék a szervezetében, lázas, tehát nagyon sokat használ el.
basszus, ennek még egy oxigénhiányos állapot is lehet a vége ha ennyire szerencsétlen vagy!
20ml folyadékot sikerült itatni vele.
Nem kellene leszerencsétlenezni, de igen, hiba volt kérdést feltenni. Te, igazi szuperanya..sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!