Ti mit tennétek a helyembe?
Azzal kezdem, hogy egy kis faluban lakunk a ferjemmel es a 4 eves kisfiunkkal.
Anyosomekkal lakunk egy udavron, mi is epitetunk ide.Nekem nincs munkahelyem, a ferjem dolgozzik, en viszont itthon intezek mindent, gyereket, foldet, allatokat.
A gyerek is ide jar ovodaba 14 vannak, egy deli ovoda.
Az este a ferjem azzal allt elo, hogy koltozunk el innen, alberletbe a legkozelebbi varosba, ami 30 kmre van, azert hogy a fiunk is tobb gyerek kozott legyen, es nekem is legyen munkam.
A gond az, hogy mar volt bolcsodebe is, ahol NAGYON sokat sirt, most ahova jar 4 honap kelett amig beszokott. En nagyon felek, hogy a kicsinek sem tesz jot az a sok jarkalas.
Mondtam, hogy varjunk meg egy evet, addig meg sokat fejlodik, mert amikor halotta hogy mit mondott a ferjem, rogton sirni kezdett, hogy o szereti ezt az ovonenit es a gyerekeket, es nem akar mas ovodat.
A masik dolog, pedig hogy amit en keresnek, az nem lenne eleg az alberletre, plusz a rezsi, es meg az ovodaba is kell fizetni, sajnos az en szakmamba keveset fizetnek.
Mar msot akar a ferjem koltozni, en viszont nem, meg akarok varni egy evet a gyerekunk miatt.
Nem tudom mi legyen.
neki lenne ott állása? először azokat kéne elintézni, nem a nagy semmire átköltözni.
ki kell számolni, hogy ki mennyit keresne, mennyi lenne az albérlet és a rezsi, ovi...
most mennyi a bevétel, mivel tudjátok megtoldani, pl. azt írod intézed a kertet, gondolom akkor van zöldség, gyümölcs, állat, szóval ezeket is bele kell számítani.
és tényleg megpróbálhatnád, hogy varrsz otthon és a netre felteszed, lehet jó kis mellékes jönne ki belőle
Varrógépem nincs. Neki olyan munkahelye van, hogy mindenütt dolgozzik egy barátjával, és van olyan hét, hogy egy honapi fizetést ki keres.
Kiszámoltuk,és amit én keressnék az arra lenne elég, h fizessük az ovit, a rezsit, plusz az albérletet.Mondtam is, hogy akkor en csak azert dolgozzak hogy fent tartsunk egy olyan lakast, ami soha nem lesz a mienk, es meg ott van amit epitettunk, meg az sincsen kesz teljesen.
Az oka, a költözésnek az hogy egy kicsi felre esett faluban lakunk.
De a legfobb ok, hogy nehanyszor szoltam, hogy a baratja, mit muvel az autonkba, le eszi az ulest, ott hagyja a szemetet maga utan,de ha mi ulunk be a gyerekkel, rank szol, hogy saras a ciponk stb.A baratja autojaval nem mennek dolgozzni, mert azt ossze koszoljak, de ha a mi autonkba sz@rik az se baj. Es ez nem tetszik a ferjemnek, hogy en miert szolok bele, keressunk munkahelyet nekem, hogy ne foglalkozzam ezekkel a dolgokal.
Bocsanat, de nem mindig tudok irni ekezetes betukel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!