Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mit tennétek a helyembe?

Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Azzal kezdem, hogy egy kis faluban lakunk a ferjemmel es a 4 eves kisfiunkkal.

Anyosomekkal lakunk egy udavron, mi is epitetunk ide.Nekem nincs munkahelyem, a ferjem dolgozzik, en viszont itthon intezek mindent, gyereket, foldet, allatokat.

A gyerek is ide jar ovodaba 14 vannak, egy deli ovoda.

Az este a ferjem azzal allt elo, hogy koltozunk el innen, alberletbe a legkozelebbi varosba, ami 30 kmre van, azert hogy a fiunk is tobb gyerek kozott legyen, es nekem is legyen munkam.

A gond az, hogy mar volt bolcsodebe is, ahol NAGYON sokat sirt, most ahova jar 4 honap kelett amig beszokott. En nagyon felek, hogy a kicsinek sem tesz jot az a sok jarkalas.

Mondtam, hogy varjunk meg egy evet, addig meg sokat fejlodik, mert amikor halotta hogy mit mondott a ferjem, rogton sirni kezdett, hogy o szereti ezt az ovonenit es a gyerekeket, es nem akar mas ovodat.

A masik dolog, pedig hogy amit en keresnek, az nem lenne eleg az alberletre, plusz a rezsi, es meg az ovodaba is kell fizetni, sajnos az en szakmamba keveset fizetnek.

Mar msot akar a ferjem koltozni, en viszont nem, meg akarok varni egy evet a gyerekunk miatt.

Nem tudom mi legyen.

2014. febr. 13. 07:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit a férj indoka sántít.. azt mondja azért akar költözni, hogy a gyereknek jó legyen, másik mondatban meg leszarja, hogy sír a gyerek? Szerintem szedd ki belőle mi az igazi oka a költözésnek. A varrásból otthon is tudnál plusz pénzhez jutni, de még állattartásból is lehet, ha már úgy is csinálod.
2014. febr. 13. 11:01
 12/13 anonim ***** válasza:

neki lenne ott állása? először azokat kéne elintézni, nem a nagy semmire átköltözni.

ki kell számolni, hogy ki mennyit keresne, mennyi lenne az albérlet és a rezsi, ovi...

most mennyi a bevétel, mivel tudjátok megtoldani, pl. azt írod intézed a kertet, gondolom akkor van zöldség, gyümölcs, állat, szóval ezeket is bele kell számítani.

és tényleg megpróbálhatnád, hogy varrsz otthon és a netre felteszed, lehet jó kis mellékes jönne ki belőle

2014. febr. 13. 13:01
 13/13 A kérdező kommentje:

Varrógépem nincs. Neki olyan munkahelye van, hogy mindenütt dolgozzik egy barátjával, és van olyan hét, hogy egy honapi fizetést ki keres.

Kiszámoltuk,és amit én keressnék az arra lenne elég, h fizessük az ovit, a rezsit, plusz az albérletet.Mondtam is, hogy akkor en csak azert dolgozzak hogy fent tartsunk egy olyan lakast, ami soha nem lesz a mienk, es meg ott van amit epitettunk, meg az sincsen kesz teljesen.

Az oka, a költözésnek az hogy egy kicsi felre esett faluban lakunk.

De a legfobb ok, hogy nehanyszor szoltam, hogy a baratja, mit muvel az autonkba, le eszi az ulest, ott hagyja a szemetet maga utan,de ha mi ulunk be a gyerekkel, rank szol, hogy saras a ciponk stb.A baratja autojaval nem mennek dolgozzni, mert azt ossze koszoljak, de ha a mi autonkba sz@rik az se baj. Es ez nem tetszik a ferjemnek, hogy en miert szolok bele, keressunk munkahelyet nekem, hogy ne foglalkozzam ezekkel a dolgokal.

Bocsanat, de nem mindig tudok irni ekezetes betukel.

2014. febr. 14. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!