Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Változtatnál valamit a helyemb...

Változtatnál valamit a helyembe 2 éves nem jól evő gyermekem étrendjén?

Figyelt kérdés

6.30 1 dl tej

9 szendvics

11.30 ebéd

15.30 gyümölcs joghurttal és keksz bele

19.30 főtt vagy virsli ilyesmi

20 után tej vagy tejital 1.5 -2 dl max ennyit kér

2011. szept. 20. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Az enyém szintén 2 éves és szintén nem jó evő gyerek (sajnos).

Én is ilyesmi étrendet alakítottam neki, amit írtál.

Csak annyiban más, hogy reggel kicsit több tejet/kakaót vagy mackó kávét iszik meg és este is.

Az én kislányomnál a táplálkozás sajnos hangulatfüggő is. Ha jó kedve eszik, ha nincs, akkor nem nagyon.

Én gyakran adok neki pékárut, kelt tésztákat, pogácsát is. Ezeket mind szereti.

2011. szept. 20. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem értem mi ezzel az étrenddel a baj...Mennyit kellene ennie? Az én 2 évesem sem eszik többet...
2011. szept. 20. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Én talán egy kicsit változatosabbá tenném, joghurt helyett túrókrém, ilyesmik. És nem látom, hogy adnál gyümölcsöt neki, bár azt az én 2 évesem is most kezdi elutasítani. :-(

Az én kilányom szerintem nem rosszevő, de hasonló az étrendje neki is.

2011. szept. 20. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem amit leirtal az jo. En is probalom ezt betartani, csak nalunk az a baj, hogy sokszor mindezekbol csak ket-harom falatot hajlando enni.

Szoval ha ilyen sorrendben vegigeszi a napi menut, akkor ne aggodj.

2011. szept. 20. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!