Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jon a kisteso tema! Te mit...

Jon a kisteso tema! Te mit tennel a helyembe? En nem szeretnek de mindenki mas igen! Csak olyanok valaszoljanak akik megtudnak kicsit erteni. Igy is rosszul erzem magam, nincs szuksegem a sok negative kommenthez!

Figyelt kérdés
4 eves a lanyom.Elotte volt egy vetelesem.Vele a terhesseg nem volt tul rossz de vegig rettegtem a 9 honapot.Nagyon sokat hiztam!Nagyon vartam a kislanyom de en valahogy nem elveztem a terhesseget!Mikor eljott az ido,mondtam epiduralist kerek mert nem birom a fajdalmat!16 oraig "szenvedtem".Semmit nem kaptam.Mikor elment a magzatviz meg azt mondtak mar keso!Nem kell bemutatnom mennyire fajt.1.5 ora nyomas utan rajottek van valami gond.A kislanyom beakadt.Mar ossze ertek a fajasok mikor mondtak beadjak az epiduralist de ne mozogjak!Vegig zokogtam.Szoval nem volt egyszeru a szulesem,es utana sem.Evekig rosszul ereztem magam a boromben.Sok ido volt mire lementek a kg-k,a csikjaim miadt nagyon rosszul erzem magam,nem vagyok rajuk buszke!Most hazasodtunk ossze es persze a kovetkezo lepes a kisteso.A parom ,lanyom es mindenki szeretne.De en nem!Nem szeretnek szulni,se terhes lenni!Gondolom ez rosszul hangzik,de ezt erzem!Hatalmas nyomast erzek magamon!31 vagyok.Szoval ketyeg az idom is!Nem szeretnem ha a lanyomnak nem lenne testvere de nem hiszem hogy vegig tudnam megegyszer csinalni.Olyan jo ,hogy o mar "nagylany"!Raadasul gondolkozunk vallalkozason es en segitenek a paromnak.Ha bejonne a teso 3 evig megint ulhetnek otthon.Alig varom,hogy mehessek vissza dolgozni!Ezeket meg azzal tudom tetezni ,hogy kulfoldon vagyunk es 0 a segitsegem.A parom kora reggeltol keso estig dolgozik,igy o ra sem szamithatok szinte semmibe.Elhiszem ez igy mind nagyon harsul hangzik de te mit tennel a helyemben?Ha a kezembe adnanak egy babat,megoldanam valahogy a dolgot de a terhesseget,szulest lelkileg nem hiszem hogy vegig tudom csinalni!Es mostanaban egyre nagyobb nyomast erzek magamon!Probalok a parommal beszelni de o azt mondja kell a kisteso,szeretne fiut.Ok konnyen beszelnek!
2013. szept. 7. 12:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Addig ne vállalj tesót,amíg nem érzed magad késznek.Nem "mindenkinek" kell akarni,mert nem másnak szülöd a babát,ezt a pároddal kell megbeszéljed.Még van időd bőven,dolgozz 1-2 évet,utána a lányod már iskolás lesz,és majd meglátod mit hoz a jövő:)Ne akarj megfelelni senkinek :)
2013. szept. 7. 12:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Az örökbefogadáson gondolkoztatok már? Nincs szülés, és így biztosra vehetitek, hogy fiútok lesz. Ráadásul egy boldog életre kap esélyt egy magára maradt kisgyermek.
2013. szept. 7. 12:14
 3/12 málna_ ***** válasza:
100%

Ez nehéz, elhiszem, hogy a család szeretne, de nekik csak ennyi, a neheze meg rád marad.

Ha nem érzed magad késznek rá, akkor még várjatok.

31 évesen még sehonnan nem vagy lekésve, simán várhatsz még pár évet.

2013. szept. 7. 12:33
 4/12 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt!

En mar gondolkoztam orokbe fogadni,mondtam is parszor a paromnak de erre az a valasz jott, hogy amig kepesek vagyunk mi letrehozni miert gondolkoznank ezen,es hogy o mas gyereket nem tudna sajatjakent szeretni.

Tenleg koszonom a valaszokat!

2013. szept. 7. 12:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Nos szerintem akkor vállalj,ha szeretnéd,csak azért mert félsz nem szabad semmit sem feladni,vagy lemondani róla.Nem kell otthon ülni 3 évig egyátalán,besegíthetnél a párodnak is fél-1 év után,később mehet bölcsibe,tehát nekem ne mond hogy az az akadály senki sem kötelezi rá az anyukákat,hogy otthon üljenek 3 évig.Ezt kettőtöknek kell eldönteni,esetleg mond el a párodnak az érzéseid.
2013. szept. 7. 13:03
 6/12 anonim ***** válasza:
NE vállalj! Én vállaltam, imádom a kisfiamat ő életemben a fény, de mikor egyedül vagyok a két gyerekemmel és húzom a kicsit vonom a nagyot, mindig eszembe jut, hogy ezt csak a férjem akarta . Egy gyerekkel még nagy nehezen elvoltam de kettővel befordultam, ja nekem sincs semmi segítségem. Mondjuk nekem ez a legnagyobb bajom, hogy 2 gyerekkel segítség nélkül esélyem nincs visszamenni dolgozni mert délután 3-ig nagyon kevés ember dolgozik. A férjem üzleti utakon állandóan, én meg áldozatnak érzem magam. és egy csicskának
2013. szept. 7. 14:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem varjatok par evet.Addigre lehet mar te is szeretnel masikat.
2013. szept. 7. 16:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Könnyen beszél a párod, már bocs.

Nem neki kell ezeken keresztül menni, úgy hogy nagyon nem értem miért erőlteti.

A terhességet Te viszed végig. A szülést Te csinálod. A szoptatás szintén a Te biológiai adottságod. Akkor nehogy már ő erőltesse ennyire, ezekből akkor sem tud semmit átvállalni, hogy akarna.

Ja meg ezek szerint az meg sem fordul a fejében, hogy a szoptatás utáni időszaktól kezdve ő ne dolgozzon, ő babázzon.

Így marha könnyen erősködik.

90 %-ban neked lenne több dolgod, neked jár fizikai elváltozással, nehogy lelkiismeret furdalásod legyen, amiért ezt végig gondolva azt mondod, hogy köszönöd, de Te ezt nem csinálod.

Ne érezd magad rosszul.

2013. szept. 7. 18:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok. Mi is külföldön élünk, nekem sincs segítségem, 3 éve nem voltam sehol, nem tudok még egy filmet sem megnézni úgy, hogy ne kelljen felugrálnom percenként valamiért. Úgyhogy megértelek :)
2013. szept. 8. 17:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, még annyi, hogy én sem szerettem a terhességet, és a szülés sem volt jó élmény, nem is tudom megérteni, aki azt mondja, hogy ez volt élete legszebb élménye. Sajnos.

A lényeg, hogy egy cipőben járunk...

2013. szept. 8. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!