Jon a kisteso tema! Te mit tennel a helyembe? En nem szeretnek de mindenki mas igen! Csak olyanok valaszoljanak akik megtudnak kicsit erteni. Igy is rosszul erzem magam, nincs szuksegem a sok negative kommenthez!
Ez nehéz, elhiszem, hogy a család szeretne, de nekik csak ennyi, a neheze meg rád marad.
Ha nem érzed magad késznek rá, akkor még várjatok.
31 évesen még sehonnan nem vagy lekésve, simán várhatsz még pár évet.
Koszonom a valaszt!
En mar gondolkoztam orokbe fogadni,mondtam is parszor a paromnak de erre az a valasz jott, hogy amig kepesek vagyunk mi letrehozni miert gondolkoznank ezen,es hogy o mas gyereket nem tudna sajatjakent szeretni.
Tenleg koszonom a valaszokat!
Könnyen beszél a párod, már bocs.
Nem neki kell ezeken keresztül menni, úgy hogy nagyon nem értem miért erőlteti.
A terhességet Te viszed végig. A szülést Te csinálod. A szoptatás szintén a Te biológiai adottságod. Akkor nehogy már ő erőltesse ennyire, ezekből akkor sem tud semmit átvállalni, hogy akarna.
Ja meg ezek szerint az meg sem fordul a fejében, hogy a szoptatás utáni időszaktól kezdve ő ne dolgozzon, ő babázzon.
Így marha könnyen erősködik.
90 %-ban neked lenne több dolgod, neked jár fizikai elváltozással, nehogy lelkiismeret furdalásod legyen, amiért ezt végig gondolva azt mondod, hogy köszönöd, de Te ezt nem csinálod.
Ne érezd magad rosszul.
Utolsó vagyok, még annyi, hogy én sem szerettem a terhességet, és a szülés sem volt jó élmény, nem is tudom megérteni, aki azt mondja, hogy ez volt élete legszebb élménye. Sajnos.
A lényeg, hogy egy cipőben járunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!