Ti mit vennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
A történet hosszú lenne, a lényeg az hogy édesapámnak második házasságából van 3 kisöcsém egy 12, egy 11 és egy 8 éves. Kb egy éve vettük fel újra a kapcsolatot és szeretném a 3 kisfiút karácsonyra megajándékozni, valami apróságra gondoltam csak. a 12 és 8 évessel nincs gond, nekik már kitaláltam, de a középső, a 11 éves öcsémmel egy kicsit gondba vagyok. A kisfiú szellemi fogyatékkal él, vak, se járni, se beszélni nem tud. Nem tudom mit vehetnék neki, mert kihagyni nem lenne szép dolog és nem is szeretném, voltam több járékboltban de nem igazán tudtak segíteni. Ti mit adnátok? Köszönöm előre is a válaszokat. És bocsánat ha esetleg rossz kategóriába irtam ki a kérdést...2013. dec. 11. 21:01
1/13 anonim válasza:
Ha a hallasaval nncsen semmi gond valami szepen zenelo dolgot vennek neki. A dallamok biztos tetszenenek neki. Ha nem is fogja fel es nem latja egyedul a zene ami maradhatott neki. Remelem vmennyire tudtam segiteni.
2/13 anonim válasza:
Huh bocsi a megfogalmazasert most nezem milyen sokszor irtam le a neki-t :-). Nem szoktam ilyet csinalni de most nagyon csunyan fejeztem ki magam.
3/13 anonim válasza:
Ha ennyire fogyatékos, akkor kérdezd meg az apukádat vagy a feleségét.
Szerintem egyébként leet ruhának ök jobban örülnének, ha a kisfiu nem érzékel semmit így a világból akkor a szülöknek öröm ruha.
Amúgy játékként csörgöz, zörgö dolgot tudok elképzel ni olyan ami bébiknek való.
4/13 anonim válasza:
5/13 A kérdező kommentje:
Ugytudom a hallásával nincs gond, sőt biztos! Szerinted nem "gáz" ha mondjuk egy babajátékot veszek, ami zenél, ugye ezeknek általában kellemes dallamai vannak. Nagyon jó ötlet amugy! Köszönöm!
2013. dec. 11. 21:10
6/13 anonim válasza:
Én a helyedben olyan dolgok vennék, ami tapintással, érintéssel nyújt élményt a kisfiúnak. Plüss állat, olyan könyv, amit simogatni lehet. De biztosan van speciális bolt nekik. Remélem találsz valami csudajó dolgot. :-)
7/13 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam, hogy rákérdezek, de valahogy kellemetlenek érzem a dolgot, talán azért mert nagyon sokáig nem volt semmilyen kapcsolatom velük
2013. dec. 11. 21:11
8/13 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg apudékat, hogy szerintük minek örülne. Talán szeret morzsolgatni dolgokat a kezével, vagy szereti a zenét. Egy pihe- puha takaró, vagy párna is lehet, hogy jó lenne.
9/13 A kérdező kommentje:
A csörgő is jó ötlet! Uhh.. most hogy így irogatok sok ötltem támadt. Lehet hogy csak a helyzet miatt rápánikoltam. Köszönöm Mindenkinek
2013. dec. 11. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!