Vegyem viccnek vagy vegyem komolyan? Ti a helyembe minek vennetek?
A helyzet a kovetkezo:) Van egy jobaratom, akivel mondhatom h nagyon jol kijovok. Az este beszeltunk telefonon es mindenfele szoba jott, mivel eleg sokat beszeltunk. Mondtam neki h egyszer almodtam vele hogy o eljegyzett. O erre azt mondta h biztos ez a vagyam, s en magamba folytom s ezert almodom meg, de azert jo volna kimondani az ilyen titkos vagyaimat es hogy beszeljuk meg:) en viccnek vettem az egeszet es azt mondtam hogy " igen, ez a vagyam ", ekkor o azt mondta hogy jelenleg nem lehetseges az eljegyzes mert nagyon messze dolgozik tolem es (egyben onnan is ahol o lakik) par honapig ( kb 600 km-re ) s ezert nem lehetne egy igazi kapcsolat, de amiutan hazajon meg beszelgethetunk rola, meg targyalunk. En az este viccnek vettem, de most kezdek gondolkozni s rajonni h nem is volt annyira vicc a reszerol, s azt tudom hogy minden viccnek fele igaz, akkor megha viccnek is gondolta ( amit nem hiszem ) akkor is van ott valami nala.
Szerintetek tevedek
Részéről is van valami, de részedről is :))
Különben - még ha azt is álmodtad - nem mondtad volna el neki, mert nem lett volna jelentősége.
Sok boldogságot :) Hallgass az ösztönödre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!