Ti mit vennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
A történet hosszú lenne, a lényeg az hogy édesapámnak második házasságából van 3 kisöcsém egy 12, egy 11 és egy 8 éves. Kb egy éve vettük fel újra a kapcsolatot és szeretném a 3 kisfiút karácsonyra megajándékozni, valami apróságra gondoltam csak. a 12 és 8 évessel nincs gond, nekik már kitaláltam, de a középső, a 11 éves öcsémmel egy kicsit gondba vagyok. A kisfiú szellemi fogyatékkal él, vak, se járni, se beszélni nem tud. Nem tudom mit vehetnék neki, mert kihagyni nem lenne szép dolog és nem is szeretném, voltam több járékboltban de nem igazán tudtak segíteni. Ti mit adnátok? Köszönöm előre is a válaszokat. És bocsánat ha esetleg rossz kategóriába irtam ki a kérdést...2013. dec. 11. 21:01
11/13 anonim válasza:
12/13 anonim válasza:
Én is hangos könyvre gondoltam.
13/13 anonim válasza:
Én pedig gyerekeknek való hangszerszettre, amiben van xilofon, csörgődob, kisdob, rumbatök, triangulum hasonlók.
Vannak szép ilyen játékok is, nem csecsemőknek való, tehát a triangulum fémből van és zengő hangja van, a xilofon hangjai is festett fém stb.
Szerintem ez nagyon jó lenne neki és a megszólaltatásuk élményt is jelenthetne.
Sőt, ha több darabot veszel kis szettben, akkor a család többi tagjával, a testvérekkel együtt is tud majd zenélni a kisfiú.
Szép, hogy gondoltál rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!