Ti elmennétek igy a helyembe ha ilyen helyzetbe lennétek?
holnap lesz egy barátnőm leánybúcsúja,amire persze "hivatalos" vagyok,3-an szerveztük...de nem is ez a lényeg,hanem van egy majdnem 3éves bölcsis fiam,akiért ma mentem délután bölcsibe,és közölték,hogy 39 fokos láza van miután felkelt.Adtak neki nurofent.A doki természetesen 3-ig rendelt,igy el sem tudtam vinni.Most is vizesruházom,39 a láza.Miután hazajöttünk a bölcsiből,nem volt,de este megint felment neki...
Szerintetek holnap este elmerjek menni a lánybúcsúra vagy ne?Nyilván a fiam a legfontosabb,csak érdekelne a véleményetek.Nagyszülőknél lenne amúgyis,de nem tudom elmerjek e menni...apa legénybúcsún lesz,igy rá nem tudom hagyni.
xaranya lennék ha netán mégis elmennék igy hogy beteg a fiam?
Ha még nem volt lázgörcse, holnapra jobban lesz, akkor el tudnál menni. Volt már nekem is olyan, hogy az egyik nap a gyereknek 39 fokos láza volt, szóltam anyukámnak, hogy gáz van, másnap határidős munkám van, nagy baj lenne, ha nem mennék. Másnap meg felhívott, hogy mi is a baja a gyereknek, mert az ágyon énekelve ugrál...
Szóval én inkább csak holnap dél-délután felé döntenék... Ha nagyon beteg a gyerek, akkor nem mennék, mert nem is tudnék nyugodtan szórakozni. Ha jó a közérzete, alig van hőemelkedése, akkor elképzelhető.
Háát, jó kérdés. Már nem az, hogy rossz anya vagy-e, hanem hogy elmenjél-e. Szerintem menjetek el holnap reggel ügyeletre, hogy nézzék meg, lehet, hogy kap antibiotikumot, és délutánra ha stabilizálódik, akkor végül is elmehetsz, ha a nagyszülők is olyanok, akikre így is rá lehet bízni, és be is vállalják.
Amúgy most megint van valami nyavalya, több ismerősömnek is így van a gyereke, az enyém egyenlőre a takonynál tart. :-)
múlthéten neki is csak egy kis megfázás volt,de nem ment bölcsibe,csak a héten.Azt mondta a gondozónő,hogy eg másik gyereket "hazaküldtek",jöttek érte,mert ő is belázasodott...
Mindig elkap valamit szegénykém...itthon van 2hétig,1 hetet jár...ráadásul asztmás is,igy nála mindig tovább tartanak ezek...
köszi nektek.Igen,egyik legjobb barátnő,meg a fiam keresztanyja egyben.
Holnapra remélem "okosabb" leszek miután elviszem a dokihoz.Nagyon remélem hogy nem lesz olyan durva ez a láz mint a múltkori...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!