Ti elmennétek igy a helyembe ha ilyen helyzetbe lennétek?
holnap lesz egy barátnőm leánybúcsúja,amire persze "hivatalos" vagyok,3-an szerveztük...de nem is ez a lényeg,hanem van egy majdnem 3éves bölcsis fiam,akiért ma mentem délután bölcsibe,és közölték,hogy 39 fokos láza van miután felkelt.Adtak neki nurofent.A doki természetesen 3-ig rendelt,igy el sem tudtam vinni.Most is vizesruházom,39 a láza.Miután hazajöttünk a bölcsiből,nem volt,de este megint felment neki...
Szerintetek holnap este elmerjek menni a lánybúcsúra vagy ne?Nyilván a fiam a legfontosabb,csak érdekelne a véleményetek.Nagyszülőknél lenne amúgyis,de nem tudom elmerjek e menni...apa legénybúcsún lesz,igy rá nem tudom hagyni.
xaranya lennék ha netán mégis elmennék igy hogy beteg a fiam?
nem lennél sz*r anya ha elmennél de szerintem nem tudnád igazán jól érzeni magad, mert a fiadon járna az eszed ,a mi természetes.
Az ügyelet jó ötlet! Ha nem lesz jobban szerintem ne menjél el , de a TE döntésed!
elittem az ügyeletre szombat reggel,virusos torokgyulladása van,de erre nem kell antibiotikum,sok c vitamin,meg lázcsillapitó,ennyit mondtak.
Elmentem végül,a tb kártyát amúgyis ott szoktam mindig hagyni ha nagyszülőknél alszik.De szerencsére nem volt rá szükség.Este volt még láza,éjjel elvolt azt mondta anyum,csak az orra folyik most már,de ez a sűrű sárgás...úgyhogy holnap mindenképp viszem a háziorvoshoz.Ma megint volt láza..remélem nem tart el megint egy hétig ez a láz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!