3 éves gyerkőc mellett elmennétek munkahelyi 2 napos tréningre?
Mindegy hány gyereked van. 1 vagy 3. Engem legalábbis nem befolyásolna a gyerekek száma, abban, hogy elmegyek-e, vagy van-e kedvem. A nulla és az egy ez esetben nagyobb vízválasztó. Szerintem :)
Amúgy én elmegyek gyerek mellett. Kötelezőre is meg szabad programra is, ha az apjuk otthon van. Ha meg nincs, akkor nem megyek, ha nem muszáj.
2 gyermekem van, csak a nagy már hetedikes. A kicsi viszont még bölcsis, ráadásul este csak velem alszik el. Már most görcsben áll a gyomrom, ha a tréningre gondolok.
Köszönöm a válaszokat.
Ha fontos a munkahelyed el kellene menni. 3 évesen már nem olyan kicsi és csak 1 éjszakáról van szó.
Azért elhiszem, hogy nem szívesen mész.
Köszönöm!
Tudom, hogy el kell mennem, de a hátam közepére sem kívánom ezt az egészet. Nem is értem ezeket a tréningeket miért nem lehet úgy szervezni, hogy este haza lehessen menni. Jó messzire kell elutazni sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!