Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves gyerkőc mellett elmenné...

3 éves gyerkőc mellett elmennétek munkahelyi 2 napos tréningre?

Figyelt kérdés
Csak én érzem úgy, hogy ez sok? Nagyon nincs kedvem menni, de a főnököm szerint kötelező.
2012. szept. 30. 13:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Zokszó nélkül dolgozom napi 10-12 órát (kvázi ingyen, mert nincs túlórapénz, sem jutalom, sem fizetésemelés), csökkentett módról szó sincs. Nem húzom ki magam a munka alól gyerekekre hivatkozva. Sem vinni, sem hozni nem tudom a kicsimet a bölcsiből, ennek ellenére szeretem a munkám, azonban nem tolerálom jól, hogy beosztják a "szabadidőmet". Most sem azzal van bajom, hogy továbbképzésre kell mennem. Köszönöm az őszinteségedet, bár tény, hogy nem értünk egyet mindenben. Szép estét!
2012. szept. 30. 18:27
 12/12 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es válaszoló, neked sem lehet könnyű. Köszönöm a válaszokat.
2012. szept. 30. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!