Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elkezdhetem a 90 napos diétát...

Elkezdhetem a 90 napos diétát szoptatás mellett?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 18:07
 1/9 anonim ***** válasza:
ESZEDBE NE JUSSON!!!
2011. júl. 29. 18:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem. Legalábbis ha a gyereked érdekei fontosak neked.
2011. júl. 29. 18:14
 3/9 A kérdező kommentje:

OK.

És semmilyen mást nem kezdhetek el? Hol tudnék ennek utánanézni?

2011. júl. 29. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem időszakos diétát nem szabad (és nem is érdemes) szoptatás mellett elkezdeni és folytatni. Inkább figyelj oda, mit eszel, az is elég, ha kevesebb kenyér, szénhidrát, elég fehérje, zöldség, gyümölcs, hogy minden tápanyagot bevigyél.

A 90 napos diéta igen egyoldalú (bár én nem vagyok igazán nagy ellenzője, mert nekem már bevált egyszer - de nem szoptatás alatt), mert csak minden 4. nap viszel be fehérjét, és sok a szénhidrát, ami nem igazán ideális a szoptatás szempontjából.

2011. júl. 29. 19:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Olyasmit próbálj, mint a norbi udate.
2011. júl. 29. 20:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Elkezdheted :) 90 napos nem zár ki egyetlen élelmiszercsoportot sem. A szénhidrát meg pont hogy növeli a tejtermelést. ;)

Én is szoptattam még amikor elkezdtem, de én mondjuk amúgy sem eszem minden nap húst, alapállapotban is hetente max kétszer vagyok hajlandó megenni, mert nem szeretem. Főzelékes vagyok, az jöhet minden nap. A 90 napos nekem anno nem vált be, mert hormonális ok miatt nem indult meg a súlycsökkenés, és a fehérje nap után fájt a gyomrom.

2011. júl. 30. 12:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Én sem eszem húst. Max heti 1x.
2011. júl. 30. 12:47
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem is elkezdheted, de azért a helyedben vigyáznék arra, hogy a nahgsúly a szétválasztásra, ne pedig a napi bevitt ételmennyiségre essen. Úgy értem, egyél szétválasztva, de egyél többet. És ne tartsál gyümi- meg víznapot. Én azt nem terhesen sem bírtam, nemhogy szoptatás alatt, mikor nagyobb az energialeadásod. Hidd el, ha tudzs vele fogyni, akkor gyümi- és víznap nélkül is menni fog. Ha nem tudsz fogyni (mert pl. nem fekszik a testednek a diéta), akkor ezekkel sem fog menni.
2011. júl. 31. 12:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Természetesen nem tartanék víznapot! Ez egyertelmű! És mint az utolsó válaszoló írta, a szétválasztáson lenne a lényeg. Amúgy elárulom, ha nem szoptatnék sem bírnék ki egy víz napot.
2011. júl. 31. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!