Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy 3 éves fel tudja fogni...

Egy 3 éves fel tudja fogni hogy mi az hogy csendben lenni?

Figyelt kérdés
3 éves kisfiam rendszeresen felhangoskodja a 10hónapos húgát. Már felrobbanok a dühtől!!!! Nem tudja még felfogni hogy mi az hogy csendben lenni?
2013. dec. 15. 09:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Fel tudja fogni, de ők még nem képesek egy helyben ülni sokáig,vagy órákig tv-zni...szeretnek hangoskodni,szaladgálni. Főleg,ha unatkoznak...
2013. dec. 15. 14:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem még nem volt 3 éves a fiam mikor megszületett az öccse...első perctől fogva értette és be is tartotta hogy olyankor mikor alszika kicsi neki csöndbe kel lenni!

Persze ilyenkor én is inkább vele foglalkozom így jobban el van de azért tudok tenni-venni mellette is!

2013. dec. 15. 14:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Kérdező egyáltalán nem állítottam h lepontoztál vkit is... itt általában az ilyen kijelentés nem a kérdezőnek szokott szólni hanem azoknak a válaszolóknak akik ezt csinálják. Remélem így érthetőbb.
2013. dec. 15. 14:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Az én 3 és fél évesem felfogja, de nem mindig érdekli. Ha olyanja van, akkor tényleg csöndben marad, de ha épeen a határokat akarja feszegetni, akkor nem.
2013. dec. 15. 14:56
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Én vagyok az első válaszoló akinek szintén nem maradt csendben a gyereke (és pontozni se pontoztam), de őszintén szólva én még saját szememmel nem láttam olyan 3 évest, aki TÉNYLEG csendben is maradt. Jó, az enyém is értette, hogy ne kiabáljon vagy üvöltözzön, még szépen kint is maradt a nappaliban amíg a kicsit altattam volna, na de ez perceknél tovább nem maradt így. És akkor sem üvöltözni kezdett, sőt meg sem szólalt, de lehuppant a szőnyegre, majd a kisvonatot nem durván, de tologatni kezdte a parkettán. Ez bőven elég volt a másiknak, hogy kipattanjon a szeme. vagy odament a könyvespolchoz 10 perc után és levett egy könyvet (leesett egy másik), szépen visszatette, ez se ment hangtalanul, majd pakolgatta. Úgyhogy nekem marhára nem volt csendben a gyerek, mert az édeskevés volt a másiknak, hogy a tesó nem óbégatott. És az enyém nem értette meg, hogy bizony ez is zaj és felveri a másikat abban az időszakban, amíg elaludna. Utána már nem zavarta ha bealudt, de addig tényleg nagy kussban meg totálisan zajtalanul kellett lenni mindenkinek, és az én 3 évesem nem értette meg ezt.
2013. dec. 15. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!