Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy 3 éves fel tudja fogni...

Egy 3 éves fel tudja fogni hogy mi az hogy csendben lenni?

Figyelt kérdés
3 éves kisfiam rendszeresen felhangoskodja a 10hónapos húgát. Már felrobbanok a dühtől!!!! Nem tudja még felfogni hogy mi az hogy csendben lenni?
2013. dec. 15. 09:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Sajnos nem a gyerekben van a hiba, ilyenek meg. Az enyem sem tudott csendben lenni sokaig.
2013. dec. 15. 09:41
 2/15 anonim ***** válasza:
43%
Néha az 5 évesem se képes rá....igy max. a kicsi hozzászokik h nincs mindig siri csend...
2013. dec. 15. 09:41
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, hogy mit ért meg belőle, de az én fiam ha rászólok, hogy ezt ne csinálja, mert hangos, akkor abbahagyja. Más kérdés, hogyha nem foglalkozom vele (akár mert más dolgom lenne), akkor újra kezdené egy idő után. Ha fontos, akkor közös csendes elfoglaltságot találok addig, festés, szinezés, gyurmázás.
2013. dec. 15. 09:55
 4/15 anonim ***** válasza:
65%
De igenis fel tudja fogni, csak meg kell vele tanitani nem ra hayni h ugyse tudja meg.
2013. dec. 15. 10:03
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
De feltudja fogni a kislányom is tudja ha valaki alszik akor csöndben kell lenie 3,5 éves és olyankor halkan beszél .
2013. dec. 15. 10:12
 6/15 anonim ***** válasza:
43%

Utolsókkal értek egyet, fel tudja fogni. Az enyém két és fél éves, hónapok óta csendben van, ha a baba alszik. MINDEN nevelés kérdése.

Megéri, mert sokkal könnyebb az élet megnevelt gyerekekkel.

2013. dec. 15. 11:03
 7/15 anonim ***** válasza:
6-os 4-es vagyok...hidd el itt hiába írod le azt h igenis képes rá mert aki nem tanította meg a gyerekét rá az úgyis azzal védekezik h kicsi hozzá. PEdig 3 évesen tudja mit tesz. Oviban is fel tudják ilyenkor fogni h csendben vagyunk, alvás van, ebédelünk stb. Csak otthon nem mert ott rá van hagyva. Ilyen egyszerű az egész. De pontozzátok le nyugodtan ezt a választ is mint a 6. válaszolóét mert ő is meg tudta tanítani a gyerekének h kell csendben maradni ha a muszáj. Nem irigykedni kellene hanem cselekedni. :)
2013. dec. 15. 12:49
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem irigykedem, nem pontoztam senkit. A kicsi nincs síri csendhez szoktatva a nagy meg nevelve van. Itt az ovi csak fél egyig van, így nincs alvási idő. Amíg együtt rajzolunk, vagy színezünk, addig csendben van. Viszont ha nekem pl főznöm kell még a kicsi alszik, és magára hagyom mondjuk mesét nézni, akkor legfeljebb 15-20 percet ha kibír anélkül hogy kijönne hozzám, vagy hogy elkezdene szaladgálni.
2013. dec. 15. 13:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Az teljesen normális, hogy egy 3 éves nem játszik vagy néz filmet 20 percnél tovább egyedül a szobában, hanem kimegy az anyja után a konyhába.

Ültesd le ott egy sámlin a hokedlihez vagy ahol hely van, beszélgessetek, mesélj neki fejből tevékenykedés közben, segíthet is, ha tud, és időnként dicsérd meg, amiért ilyen ügyesen vigyáz, hogy fel ne ébressze a testvérét.

2013. dec. 15. 13:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Tudnia kellene, hogy mit jelent, és fel is kellene fognia. Persze az természetes, hogy nem mindig fogadnak szót, sőt van aki direkt csinálja, már csak dacból is, vagy féltékenykedésből.
2013. dec. 15. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!