Anyukák! 2013. szept.29. -én tölti be kisfiam a 3. életévét és egyszerűen nem tudom, hogy kell neki állni óvodát keresni. Itthon leszek vele 3 éves koráig, nem adom be bölcsibe. Hogy kell neki fogni óvodát keresni? Mi a menete?
Figyelt kérdés
2012. okt. 3. 15:09
1/3 anonim válasza:
Keresd fel a környéken levő ovikat, tudakold meg lakcim alapján melyik a körzetis, ott előnyt élveztek. Tavasszal szokott lenni a beíratás előtte szoktak tartani nyílt napot. Ahol meg nem oda bemész megkeresed az ovoda vezetőt, elmondod hogy ovit keresel, szét szeretnél nézni, megismerkedni az ovival, leendő ovónénikkel.
2/3 anonim válasza:
A védőnőd biztos tud segíteni melyek a körzetes ovodák a környéken. (de a neten is tájékozódhatsz) Olyat érdemes választani, ami vagy a lakóhelyedhez, vagy valamelyik szülő munkahelyéhez közel esik. Ha ezek megvannak szépen elmész a nyilt napokra (nekünk ebben is a védőnő segített, hogy mikor van, de ki szokták írni a kapura is) és kiválasztod a 3 legszimpatikusabbat. Nálunk hármat kell megjelölni a jelentkezési lapon. Figyelembe kell venni a nyitvatartási időt, hogy milyen külön foglalkozások vannak, mekkora az udvar stb. Sokan ezek alapján választanak. Bár én nem mentem be sehova, mivel a házunk előtt van egy ovi, nekem evidens volt, hogy oda iratom.
3/3 anonim válasza:
nálunk ugy történt hogy felhívtak telefonon,az ovoda ahova tartozunk,bementem és megbeszéltünk mindent.szerintem a védőnőktöl tudták a számom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!