2013. tavaszán tölti a gyerekem a 3. évét. Most be lehet íratni óvodába, vagy nem?
Figyelt kérdés
Tavaszi kezdésre nem sok az esély, vagyis nem lesz férőhely, de mi van, ha időközben találok egy olyan munkahelyet, ahol tavasszal kezdhetnék?2012. máj. 7. 16:00
1/7 anonim válasza:
Az én kislányom is Jövő márciusban lesz 3éves én már beírattam.
2/7 anonim válasza:
szerintem már el lehet kezdeni a keresgélést és a beiratást, mert rengetegen vannak! Mi is itt rontottuk el, hogy hogy nem irattuk be időben! Remélem Ti szerencsével jártok!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Nagy keresgélés nem lesz, mert ugyanoda fog menni, ahová a nővére is jár. És elméletileg 2013. szeptemberbe megyek vissza dolgozni, hacsak közben nem találok jobb munkahelyet. De akkor próbálkozunk, úgysem veszik fel elsőre, de azért legyen nyoma, hátha mégis év közben változás lesz...
2012. máj. 7. 16:17
4/7 anonim válasza:
Nálunk nem lehet előre beíratni. Azt mondták csak abban az óvodai tanévben írathatom be amikor 3 éves lesz. Hülye egy szabály, de a lényeg, hogy így én csak jövő év elején tudom beíratni. Pedig jó lett volna előjegyzésbe vetetni vagy valami. Szóval kérdezz rá az adott ovinál/oviknál és ha engedik, szerinte mindenképpen írasd be!
6/7 anonim válasza:
Én már a születésekor beirattam a bölcsibe és oviba, így volt hely számára mindkét helyre.
22F
7/7 anonim válasza:
Ez is attól függ hol...terhesség végén beírattuk bölcsibe a lányunkat, ugye még meg sem született, de 80-fős volt a várakozási lista a 12 férőhelyre...
Az oviba meg nem lehet előre beíratni. Isteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!