Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elváható egy 4 éves gyerektől,...

Elváható egy 4 éves gyerektől, hogy a kistestvére altatásakor és alvása alatt lehetőleg csendben legyen?

Figyelt kérdés
2x fél óráról van szó naponta. Elvárható lenne, hogy ezalatt az idő alatt ne hisztériázzon, ne kiabáljon, ne rohangáljon?
2013. febr. 18. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
IGEN.
2013. febr. 18. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, nekem az igen hisztis 2,5 évesem is hajlandó rá, és képes suttogni végig, és csendben menni mindenhova.

Habar lányom nem féltékeny a tesóra, söt iszonyatosan szereti, lehet ezért.

Nálunk inkább a kicsi ordítja fel a nagyot. pl délben nehezen altatom el a nagy már alszik, és a kicsi a másik szobában ringatom de vonyít csak.

2013. febr. 18. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen. Az oviban is elvárják tőlük, hogy az alvásidőben ha nem alszik, akkor csendben legyen.
2013. febr. 18. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:

3 éves lesz a lányom 1 hónap múlva.

igen, ha akarna csendben maradna,de ezt nem mindig teszi

3 hónapos a kisöccse-

2013. febr. 18. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:

3 hetes a kicsim,2.5 éves a nagyom!

Tegnap mikor altattam a kicsit megkértem a nagyot,hogy most egy picit legyen csendesebben!Elkezdett suttogva beszélni hozzám...nagyon drága volt,megtudtam volna zabálni,nagyon büszke vagyok rá,pedig sokszor nem fogad szót!

2013. febr. 18. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!