Tudnátok ötleteket adni mivel tudnám egy kicsit fogni?
Figyelt kérdés
2 éves lányom nagyon hisztis,állandóan sír mindig a rosszaságot csinálja.Na,most mindenki azt mondja hogy üssek a kezére vagy a fenekére.Én nem igazán tartom ezt a dolgot jó ötletnek.A párom báttyának a felesége a két gyerekét így neveli csak ő egy kicsit durvábban veri őket.Mivel tudnám fogni őt hogy ne legyen ilyen és hallgasson rám?Előre is köszönöm.2013. máj. 21. 14:14
1/7 anonim válasza:
Ha hisztizik küld eb a szobába,hogy addig nem jöhet ki,még nem hagyja abba,ha nagyon bele merül és nem használ semmi kicsit öntsd le langyos vízzel.Ha rosszalkodik,és 20szorra sem érti meg üss rá a kezére vagy a fenekére,legyints rá egyet,nem lesz semmi baja de egyből rájön,hogy abba kéne hagyni.
2/7 anonim válasza:
En nem vagyok az utogetes hive, inkabb azt ajanlanam ket gyermekes anyakent, hogy ha hisztizik, akkor ne figyelj oda, csinalj ugy, mintha eszre sem venned. Egy ido utan megunja es abba fogja hagyni.,Ha megnyugszik, akkor ultesd az oledbe, es magyarazd el neki, hogy csunyan viselkedett es te nagyon szereted ot, de most szomoru vagy, kerjen bocsanatot. Eleg nagy mar ahhoz, hogy ezt meg is ertse, persze ez nem jelenti azt, hogy legkozelebb mar nem fog hisztizni.
3/7 anonim válasza:
hú de lepontoztatok,kívánom olyan legyen a gyereketek temperamentumra,mint az enyém,aki ha nem figyelnek rá annyira belelovalja magát,hogy szinte hisztisokkot kap
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.én zöld kezet adtam.Nem tudom kipontozott le.
2013. máj. 21. 18:26
5/7 anonim válasza:
Második vagyok, én sem pontoztam semmit, csak leírtam, hogy nem értek egyet a válasszal.
6/7 A kérdező kommentje:
Vannak itt olyan emberkék aki állandó jellegel lepontoz valakit.
2013. máj. 22. 17:46
7/7 anonim válasza:
na igen ahelyett,hogy ötletet adna,neked,nem tud hozzászólni csak nyomogatnia gombot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!