Ötleteket kérnék hogyan tudnám elnyújtani a két étkezés közötti időt? Bővebben lent.
Miért kéne egy 2 hóanpos babát 4 óránként etetni? Lányom még 3 hósan is óránként cicizett....
Nem értek egyet...
Azért sír, mert fáj a hasa, tök normális ebben az időszakban, majd elmúlik prá hét alatt...
VAgy azért sír, mert éhes?...
Engem sem érdekelne, mit mond a doktornő. Egy gyereke egyértelműen jelzi, hogy mikor éhes, és a szervezetének meg akkor van szüksége a táplálékra, ha éhes. A kisfiam egy éves, kezdettől fogva a mai napig percre pontosan 3 óránként kér enni, az éjszakát meg átalussza. Tehát megvan az 5 étkezése naponta, és ez nagyon jól is van így.
Nem is próbálnám meg leszoktatni erről.
Felnőtt korban is ez lenne az egészséges: 5x enni.
Ilyet még nem hallottam....
az én ikreim 3 hónapos korukig 1,5-2 óránként ettek éjjel nappal. Egy baba tudja mire van szüksége, nem lehet éheztetni! Még ilyet!!!
Köszi a válaszokat!
Én is így gondolom,de olyan iszonyatos hasfájása van és semmi nem segít rajta és szervi baja sincs(voltunk gasztroenterológusnál is).Azt mondta a doktornő,hogy lehet,hogy túleszi magát ezért fáj a pocakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!