Ha nincs ebédetek főzve, mit adtok babátoknak? Ötleteket várok. (nem üveges kajára gondolok)
Hmmm, nálunk ilyen nem volt. Ha nem is főztem, vagy olyat, amit ő nem ehet, tartalékban volt/van mindig 1-2 üveg bébikaja. Ebédre mindig meleget eszik a gyerek, ha én nem is.
Ha valami különleges ok miatt mégsem így lenne, akkor azt kapna, amit mondjuk reggelre, kenyér valamilyen felvágottal, sajt, tea vagy tej.
Akkor kikapok valamit a fagyóból (zöldség félét) és legalább egy főzit összecsapok neki.
Vagy a tészta félék maradnak, grízes, túrós.
Volt már olyan, hogy még erre sem volt időm délben, akkor kapott virslit, rántottát vagy hideget ebédre délben, de akkor vacsorára készítettem meleget. De kisfiam már 2 éves 3 hónapos.
Mekkora a babád?
Nálunk mindig van itthon mirelit zöldség mix, azt kifőzni pár perc, meg lehet szórni reszelt sajttal vagy tehetsz hozzá húst. Nekem az is mindig van lefagyasztva jégkockatartóban. Meg spenót is bébiételes üvegekben a mélyhűtőben.
Meg tényleg vannak tíz perc alatt elkészíthető kaják, sajtos tészta, túrós tészta, paradicsomos tészta.
Ezek egy részét persze csak egy év felett lehet adni, nem írtad, mennyi idős baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!