Adnátok ötleteket játszótérre kiírásnak?
Sokan lehozzák a fertőző beteg gyereküket a játszótérre, és felhívást szeretnék intézni az ügyben hogy ezt nem kellene talán....milyen feliratot raknátok ki ?
(pl oviba, bölcsibe nem mehet a baba mert fertőző és anyuka a játszóra hozza ki)
előre is köszönöm!
Hagyd a fenébe, mert csak lázadás lesz azon szülők részéről, akik betegen viszik le a gyereküket a játszóra.
Inkább keres másik játszóteret, vagy másik programok a gyerekkel.
Én nem tennék ki semmit a helyedben. Múltkor én is levittem a kislányomat (sima megfázása volt, voltunk orvosnál is).
Ránézésre hogy állapíthatjuk meg mások gyerekéről, hogy fertőző beteg, vagy csak tényleg meg van fázva egyszerűen? (az nem fertőző).
Én erre gondoltam:
FIGYELEM!
Ha fertőző betegsége van a gyerekednek gondolj arra hogy ha lehozod a játszóra hányan fogják elkapni!!!
Akkor reflexből rá kellett volna vágnod azt, hogy: "Akkor miért hoztad le?!"
NE legyél szívbajos ott helyben ... ha már "reklamálni" szeretnél, akkor ne papírokkal "üzenges", az sokkal rosszabb :/
Gondolod, hogy azt, aki nem hogy leviszi és mélyen hallgatna a dologról, inkább fennen hirdeti, hogy a fertőző beteg gyerekét levitte, majd fogja érdekelni, mit írtok ki? Nem hinném! Az ilyen ostoba emberek nem hogy más gyerekével nem törődnek, de a sajátjuk sem érdekli. Mert, ha valóban beteg, akkor nem a játszótéren a helye,ahol rohangál, hanem a nyugalmas lakásban.. Az meg, aki náthásan viszi, arról soha nem fogod megtudni, hogy épp ferzőz vagy sem. Én épp hétfőn voltam a náthás lányommal orvosnál. Direkt rákérdeztem, mi legyen az ovival (most kezdte 3 hete..), a doki azt mondta, ha nem lázas, mehet...
És még ott vannak, akik mélyen hallgatnak, ha betegen viszik közösségbe a gyereket...
Szóval: kiírhatod, de sok hatása nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!