Kedves Anyukák, adnátok nekem ötleteket vagy legalább egy kis lelkesítést, mert már megőrülök?
Éjjel valószínűleg azért kel gyakran mert éhes. De lehet megszokás is.Lányom akkor aludta át az éjszakát amikor elvettem tőle az éjszakai szopikat.
Mikor uzsonnázik a gyerkőcöd? És mit? mert lehet azzal nagyon jól lakik és amikor vacsorát akarsz neki adni akkor még nem éhes, viszont reggelig megéhezik.
Én úgy csinálom , h 3 körül van uzsonna , de ez vagy gyümölcs, vagy egy rudi. tehát valami kisebb étkezés. Így 5-6 óra felé vacsorázik szépen és fürdés után fél 8 körül még megiszik 180-200 mili tápszert(sajna ő már nem szopizik, mert én kismama vagyok).így általában reggelig alszik, de leghamarabb 5körül kel.
Az éjszakai alvás tuti a cicizés miatt nem megy...túlságosan hozzá van szokva!Ez van az én fiammal is, igaz még csak 1 éves.
A kajálás meg nálunk is nagy harc...igaz én az ebéddel vagyok így, nem a vacsival...
Amúgy nekem úgy tűnik, hogy kicsit sok mindent ajánlasz neki.Ez nem lehet?Mi lenne, ha adnál 1 valamit, ez van, ezt kell enni.Max még 1 féle ételt, ami van.
Én is ezt csinálom fiammal, nem tudok mindig 20 félét főzni!
De mondjuk ő más miatt nem eszik, rájött milyen poén kilöki a szájából, amit éppen nem kér...:/
Szerintem is cici megvonás kellene. Helyette este lefekvésnél meseolvasás vagy képesköynv nézegetés ami érdekli, közben meg adj neki kb 2 dl tápszert akár kakaóval. Az én fiam szívószálas kulacsból issza reggel-este 3 dl.
ESetleg még azt próbáld meg hogy nem falatkákat adsz neki, hanem vékonyra vágott kenyeret szendvicsnek összefordítassz, hátha úgy jobban csúszik nagyfiúsan. :-)
nem tudok beléd lelket önteni, szerintem addig lesz ez míg megszoptatod. és ezt neked is be kell látnod, hogy ez már se neki se neked nem jó. nem gondoltál még arra, hogy elválaszd?
tudom ebbe nem illik beleszólni de szerintem 2 éves kor után már nem is egészséges :/
a vacsora meg... uzsonnára mit eszik? könnyűt kellene, valami pár falat gyümit, aztán vacsorára én a főttkaját pártolom, nálunk minidg leves van és valami husis vagy tésztás kaja, 22 hónapos fiam 2 fogást eszi vacsira, persze mindkét adag kicsi :) aztán kap még nasit is, kis kölesgolyót vagy egy abonettet.
ha hideget teszek elé akkor meg se kóstolja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!