4 éves gyereket egyedül hagynál a lakásban fél órára?
Figyelt kérdés
Olyan gyerek, ha azt mondják neki, hogy ülj a tv előtt és fel ne kelj onnan míg meg nem jövünk, akkor ott ül.2013. nov. 11. 12:10
31/33 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Gratulálok a lazaságodhoz, de ugye nem gondolod komolyan, hogy egy 4 éves gyereket fél napra egyedül lehet hagyni? Egy iskolást már igen, de ő még kicsi ehhez. És ettől még nem lesz semelyikünk gyerekéből szerencsétlen anyámasszony katonája, mert vigyázunk rájuk kiskorában.
Amellett hogy büszke vagy a lazaságodra arra még felnőtt fejjel sem gondolsz, hogy a szüleidnek mennyi aggodalomra adhattál okot.
2013. nov. 14. 14:26
32/33 anonim válasza:
30, süt rólad, hogy nincs gyereked. Így szerintem kár volt írnod, szevasz! :)
(ja tudom, most jön, hogy "de van gyerekem...", de ezek után aki elhiszi neked, az ostobább, mint te)
33/33 anonim válasza:
Kettőnk közül egyedül te vagy az ostoba, utolsó!
És lesza*om, hogy lepontoztatok, mert cserébe én is lepontoztalak titeket! HA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!