Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves gyereket egyedül...

4 éves gyereket egyedül hagynál a lakásban fél órára?

Figyelt kérdés
Olyan gyerek, ha azt mondják neki, hogy ülj a tv előtt és fel ne kelj onnan míg meg nem jövünk, akkor ott ül.
2013. nov. 11. 12:10
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
69%
NEM
2013. nov. 11. 12:22
 12/33 anonim ***** válasza:
69%
nem.
2013. nov. 11. 12:24
 13/33 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom. Csak egy ismerősünk a gyerekével rendszeresen megcsinálja (hozzáteszem MÁSFÉL éves kora óta, csak akkor alva hagyták egyedül), és a minap amikor kiakadtam ezen, és mondtam neki hogy bármi történhet, az volt rá a válasz, hogy a 4 éves gyerekek már nem debilek, hogy ne lehessen velük ilyen dolgot megbeszélni.

Nekem is 4 éves a gyerekem, rendkívül kíváncsi természetű, szétszedi a lakást a szemünk előtt, eszembe nem jutna egyedül hagyni, nem csak a természete miatt, de amúgy sem.

Csak ezért tettem fel a kérdést, mert ez a "nem debil" megnyílvánulás megzavart, azt hittem csak én vagyok a túl féltő.

2013. nov. 11. 12:26
 14/33 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk volt már tűz pl. a társasház pincéjében.... Előfordulhat bármi, ami miatt el kell hagyni a lakást! A gyerek meg benn marad és benn ég?
2013. nov. 11. 12:38
 15/33 anonim ***** válasza:
69%
Soha.
2013. nov. 11. 12:51
 16/33 anonim ***** válasza:
75%
Kizárt. Ha olyan gyerek, hogy azt csinálja, amit mondasz neki, akár el is viheted magaddal, nem fog gondot okozni.
2013. nov. 11. 12:57
 17/33 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Pont 4 évesem van. Egy okos-értelmes gyerek, ha kirohanok a postáshoz aláírni valamit, addig megmarad a kanapén (1 perc), amúgy egyre több olyan ötlete van, amitől égnek áll a hajam. Kíváncsi és mindent megvizsgált, amit nem kéne, azt is. Sose tudhatom, mikor épp mi jut az eszébe.
2013. nov. 11. 13:32
 18/33 anonim ***** válasza:
69%
Nem .
2013. nov. 11. 13:55
 19/33 anonim ***** válasza:
47%
En csak a kicsit (1 eves) hagyom neha itthon egyedül kb 5 percre, amikor alszik amig elhozom a nagyobbat az ovibol. Szerencsere it van a szomszedban. Meg soha nem ebredt fel ez idö alatt, pontosan tudom mettöl meddig alszik, plusz ki se tudna jönni az agybol, meg 5 perc, de igy is mindig leizzadok emg agyonaggodom magam...Ez nem normalis dolog.
2013. nov. 11. 15:06
 20/33 anonim ***** válasza:
Nem. A gyerekek nem debilek, szimplan gyerekek, 4 evesen is maskepp jar az agya, mint egy felnottnek. En 4 evesen egy kis gombot dugtam fol az orromba es nem mondtam el, igy 1 honapig tarto allando natham miatt vegul bevallottam es kiszedtek. Ja, es nyugodt, szofogado gyerek voltam, orakig egy helyen el voltam. Sosem lehet tudni.
2013. nov. 11. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!