Hogyan kivitelezi az a babakocsival való elindulást egyedül, aki mózessel indul el emeleti lakásból és a babakocsi fent van a lakásban? Többi lent.
Nalunk ez volt.
Elkeszultunk teljesen, a babat az lakason belul eloterben hagytam szinten teljesen feloltoztetve, mozesbe rakva, majd nyomtam egy sprintet a babakocsival, a bejarati ajtonal hagytam es visszasprinteltem a gyerekert. Nem volt lent hely igazabol arra, hogy ott hagyjam a babakocsit, de bejarati ajton belul hagytam es a sprint fel es baba lehozatala osszesen volt egy perc kb (tenyleg rohantam), annyi ido alatt sohasem nyulta le senki.
Szia!!
Nekünk is Coletto Austin van, én imádom! És mi is elsőn lakunk:)
Amíg a mózest használtuk, addig úgy csináltam, hogy egyik kezemben a váz, másikban a mózes (benne a gyerek). Elég nagy súlyú babám van, szerintem a kocsi nem nehéz, sőt.
A kerekei miatt érzed annak, dehát nem is egy gagyi kerék van rajta. Amúgy a váz könnyű.Meg a mózes is.
Csak gyerekkel együtt, na meg egyszerre, nos igen:)
Nekem is nagy babám van, félévesen már 6 500 g volt:)
Teny, hogyha biztos vagy magadban es eleg szeles a lepcso, akkor viheted egyszerre is a babat mozessel es a babakocsi vazat. Nem kell sietni. Csak nalunk az volt a gond, hogy kb egy meter szeles volt a lepcso, hiaba vagyok en keskeny, akkor sem fertem el ugy, hogy a vaz es a mozes is a kezemben volt.
Kocsitok nincs? Mert egy ido utan en azt csinaltam, hogy a kocsi csomagtartojaban hagytam a babakocsit, altalaban a haz kornyeken parkoltunk, addig vittem mozesben a fiamat. A csomagtartot hasznaltam babakocsi tarolasra, hogy ne kelljen mindig felvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!