Mikortól próbáltátok hogy a gyermeketek egyedül egyen?
Figyelt kérdés
Mármint evőeszközzel.Akkor kapott mindent?Levest?Vagy csak a szilárdat?2012. febr. 21. 15:54
1/5 anonim válasza:
Én egy éves kora körül adtam Neki kanalat, de felesleges volt. Aztán 15 hónaposan elkezdett csak úgy enni, ha Ő is kap kanalat. Máig tart, most 16 hós. Inkább próbálkozik, turkál benne, én etetem. A levessel az a gond ilyenkor, hogy nem sok marad az Ő kanalán, inkább csak a zöldség.
2/5 anonim válasza:
1 éves kor óta, ha olyan van, amit könnyebb enni, akkor hagyom próbálkozni kanállal vagy villával. pl. tésztát, galuskát, reszelt almát. tehát ami nem folyós, de nem is kemény.
3/5 anonim válasza:
Egy eves, kb. Egy hete kell neki is a kezébe adni kanalat, villát. Lelkesen próbálkozik, nagy ritkán sikerül is felszurnia valamit a villara. Pudingot, joghurtot nem pacsmagolhat, de amikor kiürül, akkor odaadom a poharat, és a kanállal meg kivakargatja a maradékot. Persze ilyenkor meg a füle is olyan. :)
4/5 anonim válasza:
Kolléganőm hétvégén volt itt, 1 éves a lánya. Adott neki kanalat, de minden tiszta kosz lett :-) Azt mondta, pár napja próbálkoznak, azóta többet eszik. Persze nem magától, csak amit az anyukája ad neki.
5/5 anonim válasza:
Nekem fiam 17-18hós kora körül kezdett önállósodni ilyen téren. Addig még tiszta volt a konyha, most 20hónapos, és csak egyedül hajlandó enni. Ne mondjam mennyit takarítok utána, de egyre ügyesebb, és egyre többminden kerül a szájába!!! :) Pl: tejbegríz, leves- hát ez elég gáz, a szilárdabbat könnyebb feltakarítani.
De hát hagyni kell őket, így tanulnak, tehát nem bánom a sok takarítást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!