Kislányom se kúszni, se mászni, se forogni nem akar. Csak ülni? Egyedül felülni viszont még nem tud, csak ha kicsit feljebb van emelve a háta és úgy fekszik, ebből felhúzza magát.
Figyelt kérdés
stabilan ül,nem dől el akár fél óráig.de hason is utál lenni.nagyon nagyon ritkán átfodul,de azt sem nagyon,csak ülne egyfolytában.7,5hós.vigyem dokihoz?vagy tornáztatni?2012. febr. 21. 13:40
1/13 anonim válasza:
Igen, elvinném a helyedben dokihoz. Nem ültetném, pláne nem fél órát.
Az is lehet, hogy csak lustibb, de inkább lássa szakember.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy megterhelné a gerincét,mert olyan ügyesen ül,mint egy akár felülni tudó baba.egyenes háttal.úgy értem nem is dől előre,hanem rendesen ül.nem dölöngél.
2012. febr. 21. 13:50
3/13 anonim válasza:
Én is elvinném egy Dévényeshez a helyedben.Tudom sokan mondják hogy már mindenki oda hordja a babáját,szinte divat lett,de ebben az eseten vinném.Mi is jártunk,születését követően.Kúsznia ha még nem is bár lassan azt is kéne,de forognia már szépen kéne tudnia!Rakd sokat hasra,úgy mutass neki játékokat,ösztönözd hogy el akarja érni őket.
4/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok,attól hogy nem dülöngél még terheli a gerincét.Ne ültesd amíg magától nem tud szerintem.
5/13 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy 2 perc után üvölt hason,szinte hányásig sírja magát.nem akarom így kínozni..
2012. febr. 21. 13:56
6/13 anonim válasza:
Akkor pedig mihamarabb nézesd meg dokival. Bár inkább most sírjon hason, mint később az esetleges gerinckárosodások miatt kamaszon vagy felnőttként.
7/13 anonim válasza:
Tudom hogy utál hason lenni és üvölt.Anno az én lányom is utálta és üvöltött,de mivel kicsit hypoton volt a nyaka,háta muszáj volt sokat hason lennie.Sírtam először én is úgy ordított fél perc után,de szép fokozatosan meg szokta és 6hósan mászott,10 hósan lépkedett bútorok mellett.
8/13 anonim válasza:
Én már régen elvittem volna, nem 7,5 hósan.
10/13 anonim válasza:
Mindenképp vidd el orvoshoz.
Az én lányom is üvöltött hason, a fejét csak rövid ideig emelte. 4 hónaposan elvittük neurológushoz, kiderült, hogy gyenge az izomzata.
Ültetni pedig ne ültesd amíg magától fel nem ül. Nem elég erős a gerince. Az én lányom is szálegyenesen tudott ülni 8,5 hónaposan, de amíg magától fel nem ült, nem ültettük.Hisztizett is miatta. Állandóan kifeszítette a lábát ha tettem le a földre, hogy ültessem. De abból nem evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!