Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom se kúszni, se...

Kislányom se kúszni, se mászni, se forogni nem akar. Csak ülni? Egyedül felülni viszont még nem tud, csak ha kicsit feljebb van emelve a háta és úgy fekszik, ebből felhúzza magát.

Figyelt kérdés
stabilan ül,nem dől el akár fél óráig.de hason is utál lenni.nagyon nagyon ritkán átfodul,de azt sem nagyon,csak ülne egyfolytában.7,5hós.vigyem dokihoz?vagy tornáztatni?

2012. febr. 21. 13:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én ezt az egyedül felülést nem értem. Unokaöcsém egy évesen tudott csak felülni egyedül. 7 hónaposan meg már állt. Akkor mit lehetett volna vele kezdeni?
2012. febr. 21. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:
80%

Szia Kérdező!

Lányom pont ilyen volt!

Ő is 7,5 hónapos!

Kb. 2 hete indult be nála MINDEN de robbanás szerűen! Egyszer én is kérdeztem itt ilyen ülős dolgot...

Nem szabad! Úgy értem kérdezni!

Mindenkinek más itt a véleménye!

Engem szó szerint lehülyéztek hogy segítek neki felülni meg zagyváltak itt sikerélményről meg satara...! Hozzáteszem 2 héttel ezelőtt még nem fordult hasra így ha hasra tettem ordított!

Onnan, mivel ment a vissza fordulás 2 perc múlva vissza is fordult.... utána meg azért üvöltött mert nem tudott felülni!

Hát segítettem neki...!

Így játszott egy darabig, de ha úgy láttam lóg a válla akkor rögtön lefektettem (néha volt ilyen)

Szóval szerintem azzal hogy segítettem nem hogy el vettem a sikerélményét hanem épp hogy buzdítóan hatott az én lányomra!

Egyik nap azt láttam a du.-i alvásnál hogy félig szinte hasra fordulva altatja magát...! Csak néztem mi ez!

Két nap múlva csodaszépen nyúlt a játékért (ami távolabb volt) erre rögtön hasra vágta magát!

Azóta napról napra újat mutat az én drágám!

Tegnap felült! :D

És kihangsúlyozom nem a mászásából lett ülés ahogy itt sokan írják hogy majd csak azután tud felülni magától, meg hogy nincs hasizmuk meg ilyesmi!

Igen lehet ez a gyakori meg az hogy nincs hasizmuk, de az én lányom rájött arra hogy ha csak egy kicsit fordul oldalra amiből még nincs hasalás simán kitudja magát nyomni ülésbe.. :D :D :D

Én és ismétlem én nagyon féltem a sok negatív válasz miatt és orvoshoz meg tornára akartam cipelni!

Szerintem te látod hogy vannak e pici jelei is annak hogy hasra akarna fordulni!

Én nem mondok tanácsot, meg nem papolok!

Leírtam a mi storynkat!

Mindenki eldöntheti mennyire hasznos!

De én ilyenkor nem a piros kezet nyomnám, hisz nem vagyunk egyformák lehet ez a történet másnak hasznos :)

Szép napot mindenkinek!

Sok puszi! :)

2012. febr. 21. 17:38
 13/13 djudit ***** válasza:
Tedd hasra minél többet, ne várd, hogy ő forduljon hasra. Az én kisfiam se szeretett hason lenni, de fájni nem fájt neki, csak utálta.Én minden nap konkrét esemény után tettem hasra, a pelenkázás után, felhúztam a zenélő elefántját, és amíg az ment kb. fél perc, addig hason volt, ha nyűglődött akkor is. (ha sírt, akkor viszont felvettem), így megszokta ezt a programot, tudta, hogy nem kell sírnia, vége lesz. Aztán, napról-napra többet volt így el, és végül már magától fordult hasra, és próbált kúszni. Most 8,5 hónapos, nagyon szépen mászik.Ezen az oldalon nagyon jó ötleteket kapsz a fejlesztéshez: [link]
2012. febr. 26. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!