Kislányom se kúszni, se mászni, se forogni nem akar. Csak ülni? Egyedül felülni viszont még nem tud, csak ha kicsit feljebb van emelve a háta és úgy fekszik, ebből felhúzza magát.
Szia Kérdező!
Lányom pont ilyen volt!
Ő is 7,5 hónapos!
Kb. 2 hete indult be nála MINDEN de robbanás szerűen! Egyszer én is kérdeztem itt ilyen ülős dolgot...
Nem szabad! Úgy értem kérdezni!
Mindenkinek más itt a véleménye!
Engem szó szerint lehülyéztek hogy segítek neki felülni meg zagyváltak itt sikerélményről meg satara...! Hozzáteszem 2 héttel ezelőtt még nem fordult hasra így ha hasra tettem ordított!
Onnan, mivel ment a vissza fordulás 2 perc múlva vissza is fordult.... utána meg azért üvöltött mert nem tudott felülni!
Hát segítettem neki...!
Így játszott egy darabig, de ha úgy láttam lóg a válla akkor rögtön lefektettem (néha volt ilyen)
Szóval szerintem azzal hogy segítettem nem hogy el vettem a sikerélményét hanem épp hogy buzdítóan hatott az én lányomra!
Egyik nap azt láttam a du.-i alvásnál hogy félig szinte hasra fordulva altatja magát...! Csak néztem mi ez!
Két nap múlva csodaszépen nyúlt a játékért (ami távolabb volt) erre rögtön hasra vágta magát!
Azóta napról napra újat mutat az én drágám!
Tegnap felült! :D
És kihangsúlyozom nem a mászásából lett ülés ahogy itt sokan írják hogy majd csak azután tud felülni magától, meg hogy nincs hasizmuk meg ilyesmi!
Igen lehet ez a gyakori meg az hogy nincs hasizmuk, de az én lányom rájött arra hogy ha csak egy kicsit fordul oldalra amiből még nincs hasalás simán kitudja magát nyomni ülésbe.. :D :D :D
Én és ismétlem én nagyon féltem a sok negatív válasz miatt és orvoshoz meg tornára akartam cipelni!
Szerintem te látod hogy vannak e pici jelei is annak hogy hasra akarna fordulni!
Én nem mondok tanácsot, meg nem papolok!
Leírtam a mi storynkat!
Mindenki eldöntheti mennyire hasznos!
De én ilyenkor nem a piros kezet nyomnám, hisz nem vagyunk egyformák lehet ez a történet másnak hasznos :)
Szép napot mindenkinek!
Sok puszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!