4 éves gyereket egyedül hagynál a lakásban fél órára?
semmi esetre sem
és nem csak azért mert vele történhet bármi,de mi van,ha velem történik valami,amíg elmegyek,és senki nem tudja,hogy ott van egyedül
az én fiam pedig megbízható,de nem hagynám magára
SOHA!
Ha jön a szomszéd vagy a postás és beszélhetnékje van, a kislányom meg bent maradt a házban, én már egyik lábamról a másikra állok 5 perc után is, nagyon idegesít, hogy egyedül maradt bent a házban, rohanok vissza.
Én szörnyen félős vagyok ilyen téren.
Ehhez a pár percre magára hagyós dologhoz elmesélném sógornőm történetét. Anyósom magára hagyta az egy év körüli, járni még nem tudó gyermeket a kiságyban, még lábzsák is volt rajta, aludt. Arra ért vissza, hogy nem tud bemenni a szobába, ugyanis sógornőm valahogy kimászott, és a rácsba kapaszkodva odatolta az egész kiságyat az ajtóhoz úgy, hogy a kilincs alá is bement, tehát lehetetlenné vált a bejutás.
Soha többet nem hagyta magára. Bármi baja eshetett volna.
Kedves válaszolók, miért kell a gyereket hülyének tartani?
Nyugodtan egyedül lehet hagyni akár még fél napra is, nem fogja kinyírni magát.
Különben is, akit a széltől is óvnak, az nem fogja megtanulni, milyen a világ valójában, aminek majd később az lesz a vége, hogy egyrészt beilleszkedési zavarai lesznek, másrészt lépten-nyomon átverik.
Mellesleg nincs túl jó véleményem a szolgalelkű gyerekekről, mint amilyen a kérdezőé. Én lázadó voltam, sosem azt csináltam, amit mondtak és erre büszke vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!