Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves gyereket egyedül...

4 éves gyereket egyedül hagynál a lakásban fél órára?

Figyelt kérdés
Olyan gyerek, ha azt mondják neki, hogy ülj a tv előtt és fel ne kelj onnan míg meg nem jövünk, akkor ott ül.
2013. nov. 11. 12:10
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Nem. Kizárt dolognak tartom!
2013. nov. 11. 17:18
 22/33 anonim ***** válasza:

semmi esetre sem

és nem csak azért mert vele történhet bármi,de mi van,ha velem történik valami,amíg elmegyek,és senki nem tudja,hogy ott van egyedül

az én fiam pedig megbízható,de nem hagynám magára

2013. nov. 11. 20:13
 23/33 anonim ***** válasza:

SOHA!

Ha jön a szomszéd vagy a postás és beszélhetnékje van, a kislányom meg bent maradt a házban, én már egyik lábamról a másikra állok 5 perc után is, nagyon idegesít, hogy egyedül maradt bent a házban, rohanok vissza.

Én szörnyen félős vagyok ilyen téren.

2013. nov. 11. 22:21
 24/33 anonim ***** válasza:
Tehát aki le meri vinni a szemetet amíg a gyerek éppen alszik, az le van pontozva... Hát sajna másképp nem tudom megoldani, de azért köszi a lepontozást.
2013. nov. 12. 06:06
 25/33 anonim ***** válasza:
vidd ki,amikor ébren van
2013. nov. 13. 08:32
 26/33 anonim ***** válasza:

Ehhez a pár percre magára hagyós dologhoz elmesélném sógornőm történetét. Anyósom magára hagyta az egy év körüli, járni még nem tudó gyermeket a kiságyban, még lábzsák is volt rajta, aludt. Arra ért vissza, hogy nem tud bemenni a szobába, ugyanis sógornőm valahogy kimászott, és a rácsba kapaszkodva odatolta az egész kiságyat az ajtóhoz úgy, hogy a kilincs alá is bement, tehát lehetetlenné vált a bejutás.

Soha többet nem hagyta magára. Bármi baja eshetett volna.

2013. nov. 13. 08:41
 27/33 anonim ***** válasza:
Sajnálatos eset, kedves utolsó, de ugye azt tudod, hogy ez ugyanúgy megtörténik, ha anyós a lakásban van közben, mondjuk a konyhában.
2013. nov. 13. 10:58
 28/33 anonim ***** válasza:
Hát azért csak hallja ha felkel a gyerek, hogy kihuppan a kiságyból, és hogy elkezdi tolni azt. Kizárt, hogy ezt végrehajtja ha otthon van.
2013. nov. 13. 12:40
 29/33 anonim ***** válasza:
Én mondjuk simán elmegyek zuhanyozni, amíg alszanak a gyerekeim, de az is elég, hogy megy az elszívó a konyhában, nem hallanám meg, vagy nem biztos hogy meghallanám.
2013. nov. 13. 16:07
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

Kedves válaszolók, miért kell a gyereket hülyének tartani?

Nyugodtan egyedül lehet hagyni akár még fél napra is, nem fogja kinyírni magát.

Különben is, akit a széltől is óvnak, az nem fogja megtanulni, milyen a világ valójában, aminek majd később az lesz a vége, hogy egyrészt beilleszkedési zavarai lesznek, másrészt lépten-nyomon átverik.

Mellesleg nincs túl jó véleményem a szolgalelkű gyerekekről, mint amilyen a kérdezőé. Én lázadó voltam, sosem azt csináltam, amit mondtak és erre büszke vagyok.

2013. nov. 14. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!