Mennyi idősen lehet egyedül hagyni egy gyereket a lakásban 3-5 perc erejéig?
A férjem lemegy a pincébe megrakni a kazánt, és 3 éves a fiam. De tulajdonképpen a házban van, a gyerek nem fél.
De a lányom 4,5 éves, és valamiért nagyon fél tőle, hogy egyedül hagyjuk, szóval boltba, postára biztos nem mennék még el, úgy hogy ő egyedül van otthon. Pedig csak 5 háznyira van.
2-3 percre gyakorlatilag születésétől.
kertes házban lakunk, mikor pici volt és aludt, akkor bébiőrrel a kezemben kiszaladtam a kutyát megetetni vagy behozni a postát vagy leszedtem pár paradicsomot mondjuk, hogy mire felkel, legyen uzsija.
már 3 éves, most is simán leszaladok a kertbe. mondom neki, hogy hova megyek, játsszon nyugodtan, ha gond van, kiabáljon :) és tényleg üvölt, hogy AAAANYAAA ha valamit akar, én meg rohanok be :) de tényleg csak 2 percekről van szó, de akinek van nagy kertje az tudja, hogy nem lehet mindig tetőtől talpig felöltöztetni a gyereket ha mondjuk kell fa a kandallóba vagy zöldségért le kell szaladni.
persze olyan is van, hogy beáll a bejárati ajtóhoz és nézzük egymást :)
olyat viszont soha nem tennék, hogy elszaladok a boltba vagy postára vagy mit tudom én, tehát ahova cipőt is kell húznom, oda ő is jön velem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!