Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idősen lehet egyedül...

Mennyi idősen lehet egyedül hagyni egy gyereket a lakásban 3-5 perc erejéig?

Figyelt kérdés
Pl. amíg kimegy az ember a postáshoz, beenged egy szerelőt, vagy beáll autóval a garázsba.
2013. jan. 16. 20:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
ne is mondjátok.Tavasz óta lakunk kertes házban,2,két és fél éves fiam van.Na ,mióta bejött a tél bizony nagy bajban vagyok!A kazánház ugyanis lenn van,a ház alatt.Tehát,ha egyedül vagyok velük(és szinte mindig!)nem tudok tüzelni.Na,vagy lefutok tenni a kazánra,és egyedül hagyom arra a 4 percre őket,vagy megfagyunk.Ja és jó eleven fiukról van szó.Jópofa nem?
2013. jan. 17. 10:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is a téllel vagyok gondban, mert mi is családi házban lakunk. Ha jön a postás, vagy szerelő, akkor muszáj vagyok kimenni a kapuig, hogy beengedjem. 2 éves lesz a fiam, és ha egyedül vagyok vele otthon, akkor kimegyek, ha csengetnek, ő addig bent játszik (2 perc kb). Kabát és társai nélkül nem tudom kivinni, mire felöltözne, addigra meg elmegy, aki jött volna. A kutyaetetést és a többit megoldom akkor, mikor a férjem, vagy a nagylányom otthon vannak.
2013. jan. 17. 12:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Postáshoz, garázsba dolgokért ki szoktam menni pár percre a 2 évesem mellől, ha tudom, hogy mit csinál. Azon viszont teljesen meglepődtem, tv-ben láttam, anyuka lefektette délután a 1.5 és a 3 évest, aztán elment a szupermarketbe vásárolni, mert "ilyenkor van rá egy-másfél órája" (USA). Van aki ezt meg meri csinálni? Lehet én vagyok túl aggódós, de mindig negatív gondolataim vannak, mi történhet, pl. másfél éve volt az a 2 éves kislány Mo-on, aki kiment az udvarra pár percre, és belefulladt a 60 centis gyerekmedencébe, úgy hogy ő 90 cm volt...
2013. jan. 17. 13:26
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt én sem tudnám elképzelni, hogy elmenjek bevásárolni (akár 15 perc, akár másfél óra), mikor egyedül alszanak itthon. És nem is attól félnék, hogy esetleg felébrednek és megijednek, hogy hol vagyok, bár ez sem mellékes. Tegnap hajnalban kigyulladt a szomszéd ház (szerencsére üres volt, csak alkalmanként vannak benne). Elég borzalmas volt látni, ahogy villámgyorsan ég le az egész tetőtér, recsegtek a gerendák, potyogtak le a cserepek. A tűzoltóknak 1 órájába telt eloltani. Egy zárlat bármikor keletkezhet és akkor megvan a baj. Az olyan anyuka ebbe belegondol, mikor 1-1,5 órára egyedül hagyja otthon az alvó gyerekeit? (utolsó előtti voltam)
2013. jan. 17. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!