Egyedül hagynád a lakásban 3 éves fiadat, miközben a kicsivel kint sétálgatsz a ház előtt?
Nem tudnék okot hogy ne vinném magammal. Ha beteg lenne a nagy akkor csak szellőztetéses levegőzés lenne a kicsinek. V hivnék segitséget hogy vigyázzon rá valaki.
egyedül nem hagynám kicsi még ahhoz!
Lakásban az emeleten nem.
Talán kertesházban, ha tudom, mivel foglalatoskodik benn, de akkor is max. 2-3 percre, míg pl. a postástól átveszem a levelet.
NEM! Miért hagynád egyedül? Nem mehet veletek sétálni? És ha nem sétálhat, nem tudod valakire rábízni? Ha nem tudod rábízni, akkor inkább csak nyisd ki az ablakot és a kicsi "szellőzik" úgy is.
Mindenesetre az tuti hogy nem hagynám egyedül bent! Bármi rosszaságot elkövethet, amiből nagyobb baj is lehet.
Akkor jó. Még én lettem kicsit hülyének nézve.Ugyanis az egyik szomszéd anyuka sokszor ezt csinálja hogy kihozza a kisebbet mert az jól elaszik a a friss levegőn, de a nagyobbat meg megkérdezi ki akar e jönni vagy bent marad mesét nézni...
Nem sok időt van kint egy 20 percet amíg elaszik a kisebb, na de a baj az 1 perc alatt megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!