Egyedül hagynád a lakásban 3 éves fiadat, miközben a kicsivel kint sétálgatsz a ház előtt?
Teljesen mindegy, hogy egy sarokban ülős gyerekem van ,vagy egy olyan amilyen ténylegesen, hogy totál sajtkukac...szóval tökmindegy. NEM! és NEM!!!
Nálunk meg azt mondta több rokon mikor a kicsi még pár hetes volt, hogy altassam el a kicsit a kiságyban és akkor le lehet menni a naggyal sétálni. Hát, én ezt sem értettem.... Merthogy a kicsi úgyis alszik ilyenkor több órát. Mivannnnn????????
Olyan a lakásunk, hogy egyedül a WC-ről nem látok rá a nappaliban lévő nagyobbikra, de ilyenkor csak pisilek és megyek is vissza, nehogy bármi baj legyen (kicsi még, 2 éves sincs, tesó 3 hós).
Igaza is van meg nem is. Ha valaki egyedül van 2 gyerekkel állandóan akkor muszáj kényszermegoldásokat kitalálni.
Nypáron pl. csináltam kint a kertet, nagyobbat magammal kivittem a kicsi meg bent aludt. Ha felébredt azonnal meghallottam, mivel nyitva volt az ablak. Kb. amúgyis tudtam mikor fog felkelni.
Az első gyereknél én is halálra aggódtam magam. Aztán rájöttem felesleges. Vigyázni kell rájuk nagyon, de nem magunkat az őrületbe kergetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!